Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Kdy už pochopíte, že islám je hrozba pro lidstvo. Vidím pouze dvě možnosti budoucího vývoje lidstva. První je pomalé přestoupení všech na islám a druhou je totální střet zbytku světa s vyznavači islámu. Kdo tohle ještě nechápe je mimo realitu.

23 1
možnosti

Islám je vedlejší problém, která pouze zviditelňuje to hlavní: ztrátu pudu sebezáchovy většiny evropské populace.

3 1
možnosti
MK

Všechny nářky jsou zbytečné, pokud není pojmenována příčina. Jak ze zpravodajství vyplynulo - dotyčný střelec se radikalizoval; je lhostejno kde, ale to podstatné je dle čeho!!! Odpověď je nasnadě: dle 1400 let stále stejných svatých islámských textů, které jsou závazné i dnes pro každého správného muslima.

Součet mrtvých ze všech evropských válek včetně těch světových nepřekoná množství zavražděných a zotročených, které do dnešních dnů za sebou islám při svém šíření zanechal.

Pro západ již nepředstavitelné, ale pro východní země aktuální: ukázat na příčinu zla, na ideologii propagující nenávist, náboženský rasismus a návody z zabíjení a postavit islám mimo zákon.

Jinak je v horizontu několika desetiletí na obzoru "Evropský chalífát"!

27 0
možnosti
PH

Skvěle napsáno. U nás jsou pouze tři strany, které jsou odhodlány se této likvidaci naší civilizace bránit. Naštěstí jsou zatím dvě z nich u moci.

10 0
možnosti
Foto

Jak zabráníte tomu,aby se nějaký kriminálník nechal zfanatizovat a svou frustraci si vybíjí jménem Boha?Jak zabráníte nějakému frustrátovi,kterého odmítla holka,aby šel pozabíjet spolužáky?Jak zabráníte nějakému konspiračnímu fanatikovi,aby šel vystřílet Židy do synagogy?Nebo nám tady chcete opravdu namluvit,že veškerý teror a zabíjení mají na svědomí islamističní fanatici...?Víte vubec,že tito fanatici zabíjejí především muslimy...?V Evropě to jsou naštěstí vyjímečné případy.Kolik jich bylo tento rok...?Jeden,dva...?

2 26
možnosti
ML

M14a80r83t16i75n 42L21a86c21o

13. 12. 2018 19:21

Áno, moslimskí fanatici "našťastie" v Európe len výnimočne zabíjajú moslimov...Vlastne...ani neviem o prípade, že by moslimov v Európe moslimovia zabíjali. :-P

3 0
možnosti
MC

R^Samozřejmě, že máte pravdu, ale je to marné. Vy si opravdu myslíte, že tento apel na veřejnost může slavit úspěch, když si všichni, a to nejen u nás libují v pohodě bašty falešného altruismu a uplatňování většího násilí států korporace EU?

5 0
možnosti
MS

Obávám se, že západoevropská veřejnost se může třeba stavět na hlavu, ale nic s tou situací neudělá, protože teroristé se u nich rekrutují i z řad islámských obyvatel, kteří v jejich zemi žijí už v několikáté generaci, není to tedy jen záležitost imigrantů. Nedá se s tím v podstatě nic dělat, protože všechny je vyhostit nelze (taky kam, když mají jejich občanství), takže nezbývá než čekat, až zase nějakému frustrovanému zmetkovi přeskočí v hlavě a pod pláštíkem boje za vekého Alláha se pomstí (teď už své rodné zemi) za svou vlastní neschopnost uplatnit se ve společnosti. Proto je nanejvýš rozumné mít na našem území těchto lidí co nejméně, v tom souhlasím s naší vládou.Když se to nechá přerůst přes hlavu až po vznik no-go zón, je pozdě s tím pak něco dělat.

10 0
možnosti
ZD

Mělo by se to podobat výchově malých dětí. Desetkrát se řekne kamna jsou horká. Jestli je dítě trochu živé a zvídavé za chvíli se ozve křik, pláč a už se kamen nedotkne ! Tamní politici drží ruce na kamnech lidem svých národů bez ohledu na křik a pláč. Žádná reflexe, žádné ponaučení. Neschopnost nebo snaha předhodit lidem problém před jejich dveře a využít jej jako kouřovou clonu k prosazení jiných zájmů, které by jinak neprošly ?

7 0
možnosti
Foto

A46l32b95i50n 10H39a80v34e37l

13. 12. 2018 17:42

Naprosty souhlas s blogerem, super napsano.

Zmena snad nastane, az Sorose a jeho pohrobci zkončí na smetišti dejin.

19 0
možnosti
SN

:-).....Výborně napsáno ! U nás řeší BIS dezinformace ze strany Ruska a Číny, a že už tu těch zakuklených je. O tom se nemluví, ale...jednou na řešení bude pozdě!

R^R^R^

15 3
možnosti
DR

Nemají přece čas. Honí ruskočínské diverzanty a lupiče.

2 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.