Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Proč se na Západě (i při řadě směrů v islámu) neptají muslimů čemu vlastně věří? Pokud je pro ně platný každý verš z Koránu, stojí proti evropskému právu a není jiné cesty než islám zakázat.

Falešné jsou řeči o "umírněných"; z pohledu řádně praktikujících jsou to odpadlíci. Když už je netrestat smrtí, platí pro ně neradostný osud po posledním soudu. Toto připomenutí je již vyzkoušená metoda v řadě islámských zemích (Turecko, Irán atd.), kdy z takových, aby se zachránili (a Korán to umožňuje), jsou džihádisté na Boží stezce.

23 0
možnosti
TP

T62o72m94á15š 87P95í46c46l

4. 12. 2017 14:08

Bezpečným číslem je NULA.

37 0
možnosti
PK

Viděl jsem konat islamisty ve Švédsku a viděl jsem jak se chovají v Německu a stačilo. Nejsme schopni dlouhodobě vyřešit vztahy s romskou komunitou a natož s věřícími v Islám.

46 0
možnosti
VV

Co konali ti islamiste ve Svedsku a v Nemecku? My meli jednoho ve firme, a ten konal to, ze parkrat za den si do "osetrovny" prinesl koberecek, kleknul si na nej a ohnul se a neco si pro sebe mumlal.

Nikdo v Tom nevidel neco spatneho.

3 13
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.