Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Můj táta se bál Číňanů, všichni jsme se báli Ruska a komoušů, pak jsme se báli zlodějů, vrahů, lupičů a politiků, teď je možnost bát se muslimů....co z toho plyne? Pořád je možnose se něčeho bát. Čím víc se na to sousředíte, tím budete vyděšenější. - A stejně umřete. A v okamžiku vaší smrti bude všechno jinak. Měl jste se bát něčeho jiného.

0 17
možnosti
JK

J14a79n 29K21o10z80á98k

4. 12. 2017 23:32

Asi nemáte děti a vnoučata. Mně to může být ukradený, ale svoje vnučky bych nerad viděl v hidžábu a podřízené manželovi.

2 0
možnosti
JS

J70a20r95d94a 64S71o32k63o16l

4. 12. 2017 16:40

Kolik přijmeme muslimů? Tolik kolikati to umožníme!!

1 0
možnosti
PB

.... tak pan Kohout, ten umjelec - performer, jak vobohacuje svěcenou vodu v kostelech svým sperma, říkal, že zmáknem přijmout MILION muslimů,- .... a protože je ten umjelec, celebrita, to svědomí národa a bylo to v televizi, tak já temu bezmezně věřím a doufám, že to bude co nejdřív,- už mám svůj věk a rád bych se teho dožil !

3 0
možnosti
Foto

Je třeba si klást - a hlavně zodpovědět - základní otázku: Muslimská komunita v Británii, Francii a nakonec i Německu byla i před dvaceti lety relativně silná. Ale neslyšeli jsme o atentátech a no-go zónách a pálení aut na ulicích. Co se změnilo?

3 0
možnosti
Foto

Většina zastánců svobody ve formě demokracie na sebe ve skutečnosti nastavila past ve formě chronického strachu o "svobodu", ze kterého se nedostane dříve, než si uvědomí, že demokracie není symbolem svobody, ale jejím opakem. Proto pro každého demokrata tu mám vzkaz:

Pokud chceš demokracii, nemůžeš být nikdy svobodný, neboť ti vládne většina. Dokud patříš do většiny, žádný problém, ale když z ní náhodou vypadneš, tak si nestěžuj. Tvůj strach naprosto chápu a rozumím mu. A přeju hodně štěstí, neboť pokud se ti podaří být ve většině pro tvou falešnou svobodu po dobu tvého vlastního života, tvým dětem už se to podařit nemusí.

Až když od falešné svobody (demokracie) upustíme a přijmeme opravdovou svobodu jednotlivce za svou, tak máme naději se zbavit našich případných obav a strachu a žít si každý po svém jak dlouho budeme chtít.

1 2
možnosti
Foto

Při čtení vašeho článku mě napadlo: kolik "zálomů" zvládne Česká republika, aby zůstala demokratickým a právním státem. Schválně, kolik myslíte vy?:-)

8 31
možnosti
DK

Ja teda nejsem primo fanda SSO, neni to uplne muj salek kavy, ackoli si myslim, ze bych "v jejich svete" dokazal zit, ale...v cem podle vas predstavuji lide, jako je pan Zalom, ohrozeni demokracie? Ja mam naopak dojem, ze pan Zalom vylozene vyznava demokraticke principy, coz hodnotim kladne.

24 0
možnosti
Foto

lze čekat, že vyspělé státy začnou na své území stahovat dosud do méně vyspělých zemích rozhozené dceřiné firmy, aby mohli svým nezaměstnaným nabídnout možnost výdělku.

1 0
možnosti
LB

Celkem s Vámi souhlasím, až na zmínku o těch "latentních totalitářích", vašich politických konkurentech. Vy totiž netvrdíte nic jiného než oni, jen nevolíte radikální hesla typu "zákaz Islámu". Samozřejmě, že Islám zakázat nejde. Ten tu je nebo není

s muslimskými věřícími, idkyby ho kdokoli jakýmkoli lejstrem oficiálně "zakázal". Problém je tedy v lidech a v tom, co si nesou v sobě a tady s vyzněním Vašeho článku souhlasím.

Společnost, která se rozhodně přijmout nebo nechat mezi sebou vyrůst značnou populaci muslimů, a chce přitom zachovat svoji základní funkčnost, musí přijmout jedno z těchto tří, pro jakoukoli evropskou demokratickou zemi nepřijatelných oatření:

1) Snížit svůj civilizační standard na úroveň zdrojových oblastí muslimských migrantů, vynucovat zákon doslovně, tvrdě a s tresty odpovídajícími mentalitě příchozích, tedy s tresty na ně účinnými. Viz praxe práva Šária.

2) Popřít princip rovnosti všech občanů a vůči problémovým menšinám uplatňovat krutý fašizující přístup, zatímco k přizpůsobené většině zachovat zdrženlivost.

3) Vytvořit oplocené enklávy nově příchozích a do jejich věcí zasahovat jen minimálně, soustředit se jen na boj s trestnou činností pronikající odtud na území "původního státu".

Jinak i na takových hloupostech jako je umazávání křížů z kostelů na zboží

v hypermarketech vidíme, že multikulturalismus je nefunkční mýtus a nesmysl a západní Evropa se vydala cestou postupného pohlcení většiny agresívnější menšinou.

18 1
možnosti
TP

T44o11m84á58š 54P96í86c76l

4. 12. 2017 14:37

Všechna vaše 3 řešení, která jsou stále pro určitou skupinu lidí ještě dnes nepředstavitelná, jsou stále příliš mírná na to, aby se jimi dal řešit problém, který už dávno přetekl.

5 0
možnosti
KT

Možná by to spravil stroj času.

Vyslat v něm komando, např. pod velením Okamury nebo Standy Nováka, do Mekky v roce 571 n.l., aby tam udělalo s jedním kojencem to, co chtěl udělat Herodes takřka o šest století dřív s Ježíšem...

Tato válka už je prohraná, leč nezoufejme!

Duch je věčný a existují miliardy, jiných paralelních světů a vesmírů, na všech snad nebudou muslimové

5 14
možnosti
PK

Zapomíná se na muslimy přicházející z bývalého SSSR, nejen z Ruska a Ukrajiny. Nyní se více koketuje třeba s Uzbeky. U nás na pražském sídlišti nejsou vzácností a nejsou to turisté.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.