Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Hmm... Asi se budete muset odstěhovat...

0 8
možnosti
LH

Kolik nácků zvládneme? Jako nějaké ano, ale nula je ideál. Stejně tak i s následovníky pedofila a vraha. Nějaké zvládneme, ale nula je nula.

7 0
možnosti
KS

Vzhledem k tomu, že je v české společnosti náboženství naprosto na okraji společenského zájmu, tak je mi jedno, jestli křesťany nahradí muslimové. A že se budou křesťani bránit? Však předkové taky bránili zasypávání studánek a kácení posvátných hájů.

0 18
možnosti
JK

Jenomže ono to jedno není. Křesťan Vás nijak nenutí žít podle Bible, pravidelně se modlit, posílat děti do kostelů a podobně. Muslimové nechtějí, aby islám byl na pokraji zájmu. Příkladů z Evropy je už dost, nemyslíte ?

24 0
možnosti
LP

Že bude v ČR v roce 2050 jen 1,2 % muslimů, když jich bude v Německu a v Rakousku tolik, tomu fakt nevěřím. To by se u nás muselo hodně přidat. Brzy budeme chytřejší. Každý další krok je důležitý.

1 0
možnosti
PM

Zeptal bych se jinak - kolik muslimů a členů jisté nepřizpůsobivé menšiny vůbec zvládne rychle utíkat, až lidem v ČR bouchnou saze? A že se "neziskovky" dennodenně snaží, aby k tomu došlo, je evidentní.

12 1
možnosti

V Čechách naštěstí není tolik fašounů, aby se uskutečnili Vaše vlhké sny. Zdaleka ne

1 15
možnosti
VK

Pane autore, pobavilo me, ze jste zastancem laissez-faire filosofie, dle Vaseho profiloveho prohlaseni, a zde se vzrusujete nad nejakymi prognozami. Nebojte, neviditelna ruka trhu to zmakne ke spokojenosti vsech!! Nebo ze by ne a laissez-faire is BS? Rv

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ta kritická hranice, kterou neradno překračovat, leží tam, kde se z původně rozptýlených imigrantů začnou tvořit ghetta a paralelní společenství.

Moje zkušenost je taková, že jako jednotlivci jsou muslimové celkem v pohodě. Ale jakmile začnou žít pospolu, tak jejich religiozita podstatně stoupne. Kdysi jsem s tímto pozorováním svěřil jednomu muslimovi a ten mne poučil, že mezi nimi existuje silný "peer pressure" (tedy jakýsi vnitřní tlak komunity). Oni se pak začnou v otázkách víry vzájemně hlídat a svým způsobem i trumfovat a na problém je rázem zaděláno...

24 0
možnosti

JJ, ono už je hodně dlouho známo, že problémem migrace nejsou samotní migranti, ale určitý práh asimilace. Jestliže je překročen, vznikají komunity a ghéta se všemi negativními důsledky.

V Čechách to není problém, ale jinde už je překročen a to o dost

5 0
možnosti
LH

Jestliže jste zastáncem svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu,, musíte si položit otázku, zda současná masivní migrace je důsledkem jakéhosi dějinného volnoběhu nebo zda je plánována a dnes i řízená. Jen odpověď umožní adekvátní reakci nebo alespoň úvahy o možnostech kruhové obrany. S pohledem na lhostejnost a nedostatek představivosti mladé generace, starající se především o zážitky a individuální kariéry, jímá mne skepse. Jinak ale dobrý.

5 0
možnosti
Foto

I27v84a75n 86M33a86r91e58k

4. 12. 2017 21:04

Kolik p.Zálome ? Nejlépe 0 !! R^[>-]

9 0
možnosti

Dokud nezvládáme ani tu bandu kolem Alrawiho, nezvládneme žádného.

19 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.