Diskuse

Vydržme!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48a64n 83R85á31ž

21. 11. 2021 12:49

I tento projev vysvětluje, proč nejste schopni ve volbách se ani přiblížit pěti procentům nutných pro to, aby jste měli nějaký politický vliv.

Za předsednictví Macha se vaší straně dalo věřit, protože od Svobodných se dostávaly do veřejnosti rozumné názory a tak jste měli perspektivu. Teď jste politicky "mrtvá" strana.

0 0
možnosti

Hlavně aby vydrželi zdravotníci. :-P

Zatímco salónní epidemiologové vedou odboj proti opatřením, nemocnice padají na hubu.

Nechtějí se omezovat kvůli viru, ale očekávají, že jiní se budou omezovat pro ně. Ideálně s respektem k životnímu stylu pacienta. Fajn svoboda jenom pro některé, že?

6 1
možnosti

Nemocnice zatím vážný problém nemají. Omezovat lidi kvůli neočkovaným důchodcům, kteří opět z 90 % plní nemocnice, není žádná cesta, takto žít nelze. Rv Nechť si vláda řeší problém s těmito lidmi, nikoli s celou populací a opět falešnou hrou na city. ;-€

0 0
možnosti

Nezpečetí. Většina lidí v tzv. civilizovaných zemích jsou poslušní jak ovečky - režimy se nemusejí ničeho bát. Pravda a morální rozhořčení jsou sice pěkná věc, ale zbraně a armády utlačovatelů jsou silnější.

0 0
možnosti

J54a35n 68Z56i78e84g77l69e55r

18. 11. 2021 20:05

Typická ubrečenost těch, co prohráli volby.:-)

5 9
možnosti

Hm? Ovšem já pane Zieglere pochopil, že dotyčný kritizuje vládu, která ještě je u moci, než nastoupí vítěz voleb. Tudíž si dovolím pochybovat, že by dotyčný byl příznivce stran, které prohráli volby. ;-)

6 0
možnosti
Foto

Jaká pravda je na Vaší straně? Tak ji napište. Jenom kecy. Řešení současné situace nemáte a ani s něčim takovým nenamáháte....

4 5
možnosti
Foto

Dobrovolnost při použití této genové terapie.

4 0
možnosti

Myslím, že virus mutuje, aby ukázal homo sapientům, že je chytřejší. Co myslíte?

0 2
možnosti

Rekordní počty nakažených dnes oznámilo Německo, Holandsko a Rakousko. Vesměs země mnohem proočkovanější než Česko. Zdá se mi to nebo je opravdu v té očkovací strategii něco špatně?

6 0
možnosti

Vsechny zeme hlasi rekordni cisla. Ale ono to chce vedet vic podrobnosti. O Rakousku ci Holandsku neboli spravne Nizozemsku toho vim asi stejne jako vy.

Ale o situaci v nemecku jsme vic nez dostatecne informovani temi Öffentlich Rechtlichen. V prepoctu na pocet obyvatel je na tom BRD porad lepe nez CR.

Ale na rozdil od zdejsich Antivaxeru vime, ze tech ockovanych je v nemocnicich jen mizive procento.

A co vim, lide zde ta hygienicka opatreni dodrzuji, je jako ten pan v klobouku z Teplic ac nemocny bezohledne chodi nakupovat a roznaset nemoc.

4 0
možnosti

"Žádnou lží nejde natrvalo umlčet pravdu" píšete. Prozraďte, prosím, CO je pravda. Dostanete Nobelovu cenu za medicinu.

2 0
možnosti

Tak mne prosim navrhnete.

Je to opak od lzi.

:-)

0 0
možnosti
Foto

J39a62n 57C36i92b42u91l24k31a

18. 11. 2021 17:47

Dovolte mi dvě příkré teze k 17.11. ́22:

1. 17. listopad ́89 nebyla revoluce, ale proces umožněný nezasahováním Moskvy.

2. Vaše pojetí (nejen očkovací) svobody je perverzní, sobecké a krátkozraké.

4 5
možnosti

s tím 17.listopadem to není žádná novinka. Byla to prostě výměna lidí u moci - komouši byli zčásti nahraženi v parlamentu jinými kariéristy, totéž ve vládě. Čalfa nahradil Adamce a Klaus Husáka.

1 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.