Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aristoteles: "Sofista je člověk, kterému plyne peněžitý zisk ze zdánlivé moudrosti, nikoli z moudrosti opravdové.“ Naprosto klamavá úvaha! Doufám, že se nedostanete do sněmovny. PS. K rušení účinků chemtrails je prý dobré vylít na ulici lahvičku octa,

0 0
možnosti

Luboši, co čtu Vaše blogy, nesouhlasil jsem bezvýhradně zatím pouze s jedním.Ovšem vzhledem k tomu, že očividně chcete napravit režim přes házení lístků do krabice, Vás naléhavě upozorňuji na fakt, že volby vyhraje ten, kdo vrazí nejvíc peněz do reklamy. Rozumem si získáte akorát nevoliče, taková je skutečnost.

0 0
možnosti

Tak a teď si představte pane Zálome, že já se nechal očkovat právě protože očkování a testování považuji za cestu, jak uchránit, své vlastní zdraví, protože na mně závisí další lidé v mé rodině a ne že je to jakási poukázka na svobodu a normální život.

Například posedávání po hospodách coby abstinent považuji za ztrátu času. A to byl jen příklad. Zkrátka a dobře můj hlas stejně nedostanete, protože jste moc velicí fanatici a já vám nevěřím. Mějte hezký den.

5 4
možnosti
Foto

Fanatik chce nařizovat, ne dopřávat lidem větší svobodu.

6 2
možnosti

Panu Mudrovi: covid-19 je zákeřná nemoc, ale nelze např. Evropu porovnávat s třetími zeměmi, kde mají celkově horší podmínky ke zvládání infekč. nemocí. Také mezi evropsk. zeměmi jsou velké rozdíly, např. dvě skandinávské země odmítly dvě vakcíny, protože závažné vedl. účinky by jim nyní způsobily více hospitalizací než sám covid-19 (Dánsko a Norsko měly jen nižší úmrtnost na covid). Některé evrop. země zvládly pandemii mnohem líp než ČR a s menšími zásahy do práv občanů, přiučme se např. u Švýcarska, Švédska, SRN aj.

3 0
možnosti

Pivo si radši zatím koupím jen na doma, pivo mi nestojí za to, abych se podrobila nesmyslnému testování, zvláště při nízké nákaze v populaci různé testy vykazují vyšší chybovost.

3 0
možnosti

Ale čepované je čepované.:-)

1 0
možnosti

Někde jsem zaslechl, že je tu nějaký covid 19, na který ve světě zemřelo 2 miiliony, u nás 30 tisíc lidí.

Vlády na celém světě, ať úspěšně nebo neúspěšně se snažily proti tomuto novodobému moru bránit a tím se dopustily "zločinu" omezování svobody.

Ať žije svoboda v podání Svobodných! ;-D

6 10
možnosti
Foto

Srovnejte si země, které sáhly k tvrdým represím, a ty které šly cestou doporučení. Vytáhněte konečně hlavu z písku. Před realitou neutečete: represe nevedou k výrazně lepšímu výsledku. Plus navíc poškodíte ekonomiku. To tak prostě je, s tím se smiřte.

7 4
možnosti

Třicet tisíc mrtvých vám nestačilo?

10 7
možnosti

Ovšem kdybyste svou terapeutickou radu ještě zdůvodnil, to byste byl teprve frajer. Ale chápu, asi nejni moc času.:-)

8 0
možnosti

" Že zapomeneme na zločiny..." nějak Vám vypadli opravdoví zločinci a kšeftaři s covidem jako Prymula či Ahrenberger, kteří ať absolutní zdravotnické špičky, dávali ten nejhorší možný příklad.

3 3
možnosti

Zločinci byli spíš ti, co záměrně nedodržovali protiepidemiologická opatření.

:-P:-P:-P

7 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS