Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Jasná karma. Já aspoň hlasoval při vstupu proti, poněvadž jsem už tehdy tušil co je to za pofiderní spolek, takže se můžu aspoň utěšovat, že jsem k tomu nepřispěl.

3 4
možnosti
JV

Ve vasim osobnim popisu jste mel napsat : semtam pisi kraviny.

7 9
možnosti
Foto

Vy je píšete pořád, bez vyjímky.

3 2
možnosti
Foto

Zaregistroval jsem výsledky průzkumů, ve kterých se uvádí, že kromě katastrofálního propadu důvěry ve vládu a v prezidenta, poměrně výrazně roste podpora našeho členství v EU. Procentuálně nejvýznamnějšími podporovateli zachování našeho členství v EU jsou mladí lidé z měst vysokoškolského vzdělání, což jak známo je ta nejlépe indoktrinovatelná skupina obyvatel...:-)

18 3
možnosti
TT

Průzkumům věří speciálně nadaná osoba, pro kterou jsou určeny.

3 2
možnosti
SL

Já žádnou alternativu nepotřebuji. Jsem s členstvím ČR v EU vesměs velmi spokojen.

11 4
možnosti
AT

Vy budete zajisté ten pravý,

zachránce a nebo mluvčí našich pánů poslanců a jejich koryt. Páni poslanci ČR, ti se až zhrozili, že v případě, že převezme mnohé kompetence vedení EU a tak se i s V.K. zhrozili, že by je najednou nikdo nemusel potřebovat a museli by odejít od svých koryt. U Václava Klause sehrálo veliké zklamání, že jemu nechtěli ani poslanci EP ani naslouchat jak EU zprivatizovat a proto to bubnování proti Evropské unii a nelitují i ze svých koryt, se i dokonce s těmito bubeníky o něco podělit, jen aby jejich bubnování bylo co nejhlasitější. Ti, co budou hlasovat pro vystoupení z EU by měli nést především jen na svých bedrech i za ty, kteří hlasovali proti vystoupení, veškerý pokles a propad celého Českého hospodářství a její ekonomiky. Jen tak je to správné a spravedlivé v době digitálních technologií také velice jednoduché naplnit a těmto lidem vyhovět.

0 6
možnosti
VV

Proto take pan byvaly jezdi prednaset hnede alternative.;-D

2 5
možnosti
IB

I84v73o 74B45o40u28š51e

5. 5. 2021 14:52

Správně, pryč se sjednocením. Každý výrobce nechť si zvolí rozměry závitů podle vlastního přání.

5 5
možnosti
VV

Jeste bych doporucoval aby si kazdy stat urcoval jake zbozi a za jakych podminek se u nej muze cokoliv prodavat.

Vzpominam jake problemy mela neter kdyz chtela v roce 1990 dovazet elektronaradi Bosch.

2 1
možnosti
PK

P89a30v65e10l 37K47r96á24l

5. 5. 2021 14:25

strašná snůška nesmyslůRv Svobodní, a jejich nenávist ke svobodě jako vyšitá

13 13
možnosti
Foto

vy jste prostě král! ;-D;-D;-D

4 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.