Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A nejsou podobně diskriminovaní nezletilí?

0 0
možnosti

Souhlasím. Opozici nemáme. Je to jen kompars. A jako bonus máme čtrnáct zrádných hejtmanů. Nikdo nám občanům nepomůže, musíme to udělat sami. Nejsme ničí majetek. Takže jediná cesta je prostě na to kašlat, pokud to udělá dost lidí, ti nahoře s tím neudělají nic. Venku je život, ne smrt. Ať si ti experti sedí někde v bunkru a kreslí svoje grafy, kdo se bojí, ať nikam nechodí a my ostatní pojďme zase žít.

0 0
možnosti

Napsal jste to správně. Tohle jsem tušil už před rokem a mnozí mi říkali, že to vidím moc pesimisticky. Někteří mi dokonce podsouvali, že šířím konspirační teorie. Dnes někteří z nich prozřeli, většina je však naivní dále... a dodnes věří, že se tu psychopati (u nás i ve světě) starají o naše zdraví.

Velkou vinu na tom, kam se těmto všehoschopným individuím podařilo celou situaci dovést (a jak píšete, je to stále jen začátek), mají všichni, covidhysterici, kteří poslušně souhlasili a souhlasí s trestuhodnými restrikcemi, jež však nebyly a nejsou ničím jiným než šikanováním nás všech. Tito poslušní (a prý ohleduplní) lidé zvesela udávali a udávají a celkově šíří zlobu a nenávist

Vždycky platilo a platit bude, že hrstka mocných nemůže mít žádnou šanci, pokud jejich zvrácené praktiky nebude podporovat většina lidu.

Vypadá to, že mnohým chybí znalosti historie (nejen té naší). Nebo se naivně domnívají, že ve 21. stol. "přece už ne".

Vám karmaR^

4 1
možnosti

J19a33n 28M15a72r62e45k

27. 4. 2021 18:32

O tom už mluví 'Kniha Knih' ve Zjevení Janově kap.13, 16, 17: ...Aby žádný nemohl kupovati ani prodávati, než ten, kdo má znamení anebo jméno té šelmy....

3 0
možnosti
Foto

mám ale pocit, že obecně se tento verš vykládá jako předpoveď zavedení čárového kódu ;-)

1 0
možnosti

S tou svobodou jednotlivce to může být velmi zajímavé a dokonce překvapivé především pro její naivní zastánce. Pouze několik případů: Jsem majitel hospody a zjistím, že se mně zvýší návštěvnost když umožním vstup pouze s korona pasem. Jsem majitel dopravní společnosti a zjistím totéž. Kde je potom Vaše svoboda ? Ještě podotknu, že náš stát je stále také majitelem řady podniků a institucí.

1 1
možnosti

No tak k tem prikladum

Jsem majitelem hospody a umoznim vstup pouze bilejm ...

Jen majitelem dopravni spolecnosti a pouze bili budou sedet vepredu...

Aha to uz tady kdysi bylo a prej se to moc libilo, zvlast nebilejm ;-)

2 0
možnosti
Foto

Je "vtipné", jak krátká je dneska doba, za jakou se tzv. "konspirační teorie" stávají realitou. Pokud to odkýváme, budeme tu mít novodobý apartheid. Už teď víme, že prolhaná a zkorumpovaná vláda na tom reálně pracuje.

8 2
možnosti

Uvidí se, kdo to déle vydrží - jestli hospdy bez zákazníků, nebo zákazníci bez hospod. Btw. já se domnívala, že covidpas je pouze na cestu do zahraničí, "pas" na vstup do provozoven by měl být něco jiného. Nebo ne?

1 0
možnosti
Foto

možná tomu budou říkat jinak než covidpas.

0 0
možnosti

Rozhodně nemíním dávat své osobní údaje jakémukoli soukromému subjektu (a nemá na ně právo ani jakýkoli veřejnoprávní subjekt). Od politiků je to podraz i v tom, že žádný test, žádné očkování nejsou spolehlivé na 100 %, podle západ. odborníků více spolehlivou je imunita po prodělání covidu (ale ani ta není spolehlivá absolutně, nicméně prý vydrží nejméně 8 měsíců). Švédi takto občanům život neztrpčují: majitel provozu má povinnost dodržet mezi zákazníky rozestupy (a na rozdíl od nás to Švédi na 99 % dodržují), většina věcí se smí odehrát i bez roušek a bez testování - mají cca o 20 000 mrtvých méně než my při shodném počtu obyvatelstva. Ale patrně se tam u nich tolik nehoufují občané z východ. zemí, u nás postávají u každého obchodu a dopřávají si alkohol v každé naší hospodě - našim hospodským patrně nevadí jejich kašel.

2 0
možnosti

údaje nikomu dávat nemusíte na to máte právo. Ale holt nepůjdete do hospody či ke kadeřnici...

0 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.