Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co se stalo tak hrozného po minulém sčítání lidu? Zafungovali snad sčítací komisaři jako tipaři pro bytaře? Nebo snad byli na internetu zesměšňováni občané, kteří nemají splachovací záchod? Nenechte se vysmát i s tou vaší pidistranou, která v každých volbách hledí na záda ostatních stran z velkým odstupem. A pozdravujte Frantu Matějku.:-)

17 1
možnosti

... s velkým odstupem (chybka se vloudila).

0 0
možnosti
OT

To jste tedy Zálome opravdu hrdina.

4 0
možnosti
KT

A já zase opět nebudu volit Svobodné.

Ať žije svoboda!

14 0
možnosti
Foto

Ty volí jen ti, co nemají problém se svobodou.

1 0
možnosti
LB

L71i60b71o53r 12B74í73l52e92k

26. 3. 2021 16:49

Příznivci sčítacího fenoménu jako oveček 50:0 v neprospěch autora, to je jako kdybych to býval věděl, tak bych sem nechodil, jinak jsou to vesměs demokrati bažící po svobodě, ale jenom tak podle vlastních představ

1 3
možnosti
Foto

A proč máte problém s tím, že někdo nemá žádný problém svobodně vyplnit nějaký dotazník?

5 0
možnosti
Foto

Existuje tisíc důvodů, proč mi stát leze na nervy.

A to sčítání je jeden z nejmenších.

8 1
možnosti
MM

Chtělo by to po těch 10 ti letech nějakou inovaci.

Vylezte třeba na vysoký komín s nápisem "bojkotuju sčítání lidu". To minulé oznámení nějak nezafungovalo a nezvýšilo vaší prestiž

Nenavádím vás ke spáchání trestného činu, jen by to chtělo něco údernějšího. :-/

9 1
možnosti
Foto

Já to nepíšu kvůli prestiži, ale protože to považuji za správné.

0 0
možnosti
MK

Sčítání lidu je akce státu. Toho státu, který nás tu už rok utlačuje a dusí. Toho státu, který nenávidím.

Jsem si jistý, že tomuto státu určitě nikdy s ničím nepomohu. A jsem docela zvědavý, kam až bude ochoten zajít, aby si mojí poslušnost zajistil z pozice síly.

Je to kopie komentáře, který jsem už psal pod jiným blogem, ale klidně to budu psát zas a znova.

4 5
možnosti
JL

Vážený pane Zálome, sčítání lidu probíhá na našem území tuším od roku 1773. Jedinou výjimkou byl Protektorát Čechy a Morava, kdy s neuskutečnilo. A oni se neptají jenom na to, co se dá dohledat, ale i na věci, které nikdo neeviduje. Asi tak.

3 5
možnosti
MK

Tak to se opravdu mýlíte. První ščítání lidu proběhlo v roce 1869. Sekl jste se o 96 let. Více než je délka lidského života.

Ale co je to proti věčnosti, že? Hlavně že poklonkujete státu.

2 2
možnosti
JL

Scitani lidu v CR je opravdu absurdni. Jiz pro ten natlak (pomoci zakona) na svobodu obcana. Pripocteme-li k tomu armadu "byrokratu" (Sobotkova vlada o 10000 vice), stat by mel vedet v kazdem okamziku vsechny udaje.

Je-li nutno prihlednout na scitani obcanu jinde, je nutno presne urcit proc se tak deje. V USA je take scitani obcanu (dane Ustavou) hlavne pro nutnost politickeho rozdeleni pro volby na pristich deset let. (presun obyvatel je obrovsky a emigrace je take velka. Arizona za 30 let z 3 milionu na skoro 7 milionu obyvatel).

Prvni komora federalniho Kongresu je obsazovana prave podle scitani obcanu, podle hesla "vice obcanu potom vice zastupitelu". Take rozdelovani federalnich penez je podle mnozstvi obcanu v tom kterem state.

To jsou duvody kteremu akt scitani lidu dava smysl.

1 1
možnosti
Foto

Klidně, k Vám stejně nepřijdou, protože se sčítají lidé a ne jiné organismy. ;-D

4 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.