Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

...Posledním arbitrem každého zákona je samostatně myslící svobodný občan. Pouze ten sám uvádí daný zákon ve faktickou platnost.

Zdroj: https://zalom.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767043...

Tak určitě...právo silnějšího platí u zvířat, která nemají problém se mezi sebou pozabíjet...to jsou fakt hlouposti. To samé zdravotnictví...prostě kovid nebudeme řešit a necháme lidi umřít...prachy z toho stejně nekoukaj

0 2
možnosti
TP

Ono se k tomu dá přistoupit i opačně. Pokud bude dostatek samostatně myslících, svobodných občanů krást, je to v pořádku, protože rozhodují o faktické platnosti zákona. No nevím, mi se taková možnost nepozdává. A pana Záloma bych rozhodně nepodezříval, že mu jde o něco, z čeho koukají prachy. Důvod je podle mého jinde. Nehrozí žádná zodpovědnost. Moc bych si přál, aby Svobodní dostali příležitost, předvést, co v nich je. Jestli jejich teorie fungují a jestli by se jich důsledně drželi, nebo by korigovali názory, kvůli vidině znovuzvolení.

0 0
možnosti
JL

Že jste se zdravotníky na jedné lodi? To je vrchol cynismu. Kdybyste takhle přednášel na covidovém oddělení, dopadl byste jak král Kazisvět.

11 0
možnosti
Foto

Na té demonstrace měl svoji řeč pronést i lékař, který ta fakta zná. Řekl byste mu něco podobně nesmyslného?

0 0
možnosti
Foto

Ježíííši Kriste, to je zase disidentů, jimž v podstatě vůbec nic nehrozí.....8-o

3 2
možnosti
KT

Tak proč jsou ta opatření, když jim v podstatě nic nehrozí?

4 0
možnosti
MM

Vy žijete nebo i v neděli pracujete v Praze?

2 0
možnosti
PK

Přeji vašemu spolku, aby ve svém entuziasmu vygeneroval vůdce, který splní po volbách všechny vaše přání a tužby a dostane pod kontrolu tento vir.

Nevím jestli už tento lídr žije v tuto chvíli mezi námi, smutná zpráva je, že v opozici ho zatím nenajdete a tak jako platí nic horšího po AB, tak platí z bláta do louže...........

4 0
možnosti
Foto

Ano, parlamentní opozice je naprosto impotentní, ale to jsem v tom článku napsal taky.

1 0
možnosti
IB

I94v95o 32B17o66u13š44e

8. 3. 2021 16:23

Ano a z jiskry vzejde plamen. Můžete ztratit leda své okovy.;-D

0 0
možnosti
TP

Víte, nedá mi to. Já jsem nesčetněkrát slyšel, že je nutno omezit setkávání lidí. Patrně proto je třeba, aby se nenavštěvovali příbuzní a přátelé. Virus večer není nakažlivější, trochu toporný pokus o legraci. Jak často se s vámi chtějí družit opilí lidé v poledne a jak často před půlnocí? Opravdu vám někdo zakazuje demostrovat? Nebo je to tak, že můžete, ale za splnění nějakých podmínek, které demontranti demonstrativně porušují? Tak bych mohl pokračovat dále, ale nemám ambice vás příliš opravovat. A ne, opravdu nefandím Babišovi, dokonce kdysi Svobodní byli mou vyvolenou stranou. Zkazili jste si to sami. Jeden příklad za všechny. Jeden z představitelů vaší strany mi tvrdil, že lékaři přece musí pomáhat a pracovat. Oni si to sami zvolili!! My máme právo na svobodu, oni si zvolili, že musí pracovat, bez ohledu na jejich život a svobody. A poslední výhrada, kterou mám. Kritika je velice snadná. Nikde jsem od nikoho z kritiků neviděl ani neslyšel nic konkrétního, jak to dělat lépe. Kromě fráze ochránit potřebné. Ale kdo to je, jak je chránit, jak chránit ty, kteří s nimi přicházejí do kontaktu, aniž bychom omezovali jejich svobody, to nepadlo. Takže opět. My máme právo na svobodu a to je to jediné a důležité.

1 0
možnosti
PB

Nikde jsem od nikoho z kritiků neviděl ani neslyšel nic konkrétního, jak to dělat lépe.

.............

V tom případě je chyba na vaší straně. Návrhů jak to dělat lépe se všude průběžně píše dostatek. Já osobně jsem takové litanie psal už nejméně třikrát a většinou s ohlušujícím tichem na straně toho, kdo je požadoval.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 6
možnosti
Foto

Je podivné, jak mohou někteří lidé obhajovat nevolnictví a ještě se zaštiťovat někým, na jejichž řízení a plánování se nevolníci rozhodně nepodílejí. Vy máte pěkně pomotané preference a morální principy.

4 5
možnosti
Foto

Přes veškerou Vaší snahu jste Váš ,,projev" vskutku nevylepšil. Ač lze pochopit, že jste jedním z těch, co by rádi přes komunál. politiku dostoupil i k vyšším metám (svým) pod záštitou ochrany svobody a demokracie A K ..SVĚTLÝM ZÍTŘKŮM". Možná jakkoli, hlavně však stále hlásáním ,,cochcandizmu" . Vašeho, potažmo i jiných. A váš ,,plamenný" popis ,,policejních pacholků" je také dosti výživný;-D

3 4
možnosti
Foto

To se mýlíte. Naopak se netajím tím, že nepokládám komunální politiku za reálný výtah k vyšším patrům politiky, rozhodně ne pro principiálního pravičáka. Jsem sice zastupitelem na okresním městě a za dva roky budeme chtít naše pozice v Berouně nejen obhájit ale zdvojnásobit, a usednout v Radě, ale to je úplně jiný příběh, s úplně jinými tématy.

1 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.