Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co když to to vezmou pevně do ruk jako Slováci ?

Slovensko získalo ruskou vakcínu Sputnik V proti covidu-19. První zásilku z objednaných celkově dvou milionů dávek dopravilo v pondělí letadlo slovenské armády do Košic. Na košickém letišti to oznámil slovenský premiér Igor Matovič. Potvrdil tak dřívější informace, že Slovensko patrně koupilo zmíněnou očkovací látku, která dosud nebyla registrována unijní lékovou agenturou EMA.

Slovenské ministerstvo zdravotnictví večer uvedlo, že vakcína se v zemi bude používat na základě výjimky udělené ministrem zdravotnictví Markem Krajčím. Tento krok podle ministra umožní o 40 procent zrychlit očkování, který brzdí nedostatek vakcín.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/slovensko-nejspis-ziskalo-ruskou-vakcinu-sputnik-v-pise-denik-vlada-zatim-informaci-nepotvrdila.A210301_162513_ln_zahranici_litsp

0 0
možnosti

Osobně ten zákaz pohybu mezi okresy považuji též za naprostou hloupost, mám za to že pokud se namísto toho nezavřou hranice a na 14 dní neuzavře průmysl, tak to k ničemu nepovede, nicméně ohledně těch vojáků jste trošku přestřelil, nemyslíte?

Mistr Kněžínek z jeho světonázorem Vás v diskuzi samozřejmě bude tleskat, ale to je fakt hodně málo. Rv

0 3
možnosti

Viz níže, Danečku. Kritizuji úplně to samé, co vy. Jinak můj souhlasný názor s blogem tu fakt nenajdete. Ale omluvu od vás nečekám.

0 0
možnosti

Pane Zálom, buďte tak hodný a neblbněte! Armáda nehodlá nikomu zkřivit ani vlas. Tu mobilitu je opravdu na nějaký čas potřeba snížit mj. tím, že se omezí na nejnižší možnou míru zbytné cestování po republice. No a protože lidi jsou jako Vy neukáznění, tak to musí někdo hlídat a kdo by to měl dělat jiný než policie a vojáci? Nějací obecní zřízenci?

6 5
možnosti

To je pořád zaklínání mobilitou, ale příčinnou souvislost nikdo neprokázal. Že se virus šíří nejvíce v práci, to se ví od podzimu a vláda na to reaguje až možná teď. Ale budou ovce, které si myslí, že kovid zastavíme tím, že nepřejedeme hranici okresu, i když budeme muset na nákup o deset kilometrů dál, ale ve svém okresu. Protože ta mobilita, že?

4 0
možnosti

Proč ta hysterie?

Politici, politikáři vašeho typu těžce diskreditují pravici!

1 3
možnosti

Píšete, že vláda tu situaci nemá pod kontrolou.

A v kterém jiném státě se srovnatelnými přírodními podmínkami ji pod kontrolou má?

2 0
možnosti

Celkem Rakousko, v rámci možností. Čísla mají diametrálně odlišná od nás. Přitom mají premiéra ušáka a my zkušeného krizového manažera, který umí sehnat postele.

2 0
možnosti

J56a92k94u42b 20H21o63z47a

1. 3. 2021 13:44

Nebuďte hysterický. Někoho zastřelit by přece bylo protiústavní a senát se svým Rycheckým nikdy nespí.

2 2
možnosti
Foto

Armáda každého státu existuje především proto, aby chránila životy a zdraví občanů své země. A přesně to taky bude dělat nyní i česká armáda...

6 3
možnosti
Foto

Proti vnějším agresorům. Ne aby se postavila na stranu agresorů vnitřních.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS