Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Hřib argumentovat tak, jako má činit každý rozumný a rozvážný člověk. Vidět věci v souvislostech, po uplynutí 75 let. Novotný tomu přidal osobitou komedii a tvář bulváru. Košťata a kolaboranti se zase chtěli prát. To je celé. Vlk Foldyna zavyl a soudruh Luzar v podstatě opět upozornil na počet zvýšených DN v roce 1968 ... :-)...

11 13
možnosti
Foto

I49v43a94n 48M98a97r91e40k

7. 5. 2020 15:53

Kde ještě to budete tapetovat? Rv

1 4
možnosti
Foto

Bude mnohem hůř. Za nepříliš dlouho bude tak mizerně, že na dobu socialistické nesvobody budeme vzpomínat jako na pobyt v ráji a podobné starosti o Koněva či kdo ČSR vlastně osvobodil, nás ani nenapadne řešit.

14 11
možnosti
MV

no pane jo...doba socialismu jako pobyt v raji

to radsi 100x do pekla, pane Bicero

10 9
možnosti
MV

Hrib a Novotny nikoho dejepis neuci, jen pripominaji, co se delo

a to neni nikdy od veci...

21 21
možnosti
RW

Jak se tváří západní státy na Novotného přístup k Vlasovcům, kteří proti nim bojovali na straně Hitlera?

5 5
možnosti
VB

Za totalit režimu jsme měli dost vymytý mozek oficiál. propagandou bez vstupů nezávislých historiků apod. Kdo z nás věděl např. o účasti 30 000 Čechů v Pražském povstání (např. odbojářů nekomunistic. ražení, našich vojáků apod.)? A proč dnešní Rusko tak tají archivní materiály - kdo u nás tehdy vlastně byl, kromě Rudé armády taky příslušníci NKVD, kteří chytali své oběti a odesílali je do sovět. gulagů.

11 5
možnosti
Foto

Kdo z ,,nás" věděl? Asi jak kdo. A to bez ohledu na snahy o vymývání mozků jak tehdy, tak i dnes. A i o tom to vše nejen bylo, ale stále i je!

14 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.