Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Pan Zálom a pan Šimek je jedna osoba nebo si takhle prvoplánovitě vzájemně nahráváte?

1 2
možnosti

To mne o Vás nenapadlo! Rv!!Rv!!Rv!!

2 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by veřejnoprávní televizi (v tom pravém slova smyslu) dokázaly plnohodnotně nahradit komerční televize. Chyba se stala už v době tzv. "spacákové revoluce" po níž měli být její aktéři bez milosti na hodinu vyhozeni. Místo toho šlo všechno do ztracena a právě tito revolucionáři postupně převzali ideologické otěže ČT a jsou to hlavně oni, kdo vytváří mediální obraz a šíří tu svou "nejsprávnější pravdu". Počátek je v nedůslednosti odpovědných a to nejenom v ČT, ale téměř ve všech státních institucích.

18 3
možnosti

Nejste upřimný! Puč v ČT s nasazením podivné Bobošíkové, politici svou "spacákovou revolucí" zastavili a ČT opět pomalu mohla stavět obrodu českého národa! Ano, ČT mluví pravdu a má úctu ke svobodě k parlamentní demokracii a úctě ke každému člověku!

Komu to vadí? Komunistům, okamurovcům, klausovcům, babišovcům, Zemanovi, Babišovi a dalším! Vy jste zjevně na straně těch druhých, že? :-)

1 10
možnosti
SV

V dnešní době není jediný problém vysílat ČT kódovaně. Zájemce si za pár korun pořídí platovou kartičku a dívá se. Nechápu, proč jsem nucen pod pohrůžkou exekuce někomu platit tento kanál.

28 8
možnosti
VB

Už zastaralý názor. Opravdu si myslíte, že když babka z pavlače natočí video jak soused zapíchl ženu a dá to na asociální síť, tak je vše v cajku a žádná ČT být nemusí?

2 7
možnosti
MK

Nic proti nekorektnosti, ale když už používáte termín "neúspěšný prezidentský kandidát Hilšer", pak byste měl psát i "neúspěšný prezidentský kadidát Jakl". To totiž není o korektnosti, ale o férovosti.

9 6
možnosti
Foto

To se pletete, protože Ladislava Jakla jsme bohužel tehdy do volby ani nedostali, takže kandidátem nebyl. ;-(

6 6
možnosti
AL

Jasně že karma.

R^

5 3
možnosti
PC

KarmaR^R^

Veřejnoprávní televize musí být nadstranická, politický neutrální. Má přinášet objektivní, bezemoční informace, zvát rovnovážně hosty napříč politickým spektrem, dávat příležitost vyjádřit se k té či oné události všem názorovým skupinám. To ale ČT už řadu let nedělá. Proto se o její objektivitě nedá vůbec hovořit. A kdo je jiného názoru, žije asi mimo realitu.

Pro udržení své psychické pohody zpravodajství ČT už mnoho let nesleduji. Je zrůdné, že lidé mající podobný názor na veřejnoprávní televizi (a je jich hodně!) musí platit koncesionářský poplatek za něco, co ani v nejmenším nesplňuje poctivou objektivitu, vyváženost a široký záběr, což alespoň trochu náročný divák přirozeně očekává.

19 7
možnosti
VB

Tak nejlépe vydělit čas v roce počtem lidí do cca 15 let. No a každý by mohl ve svém čase říkat co chtěl nebo na diváky vystrčit zadek. To by bylo vyvážené.:-)

0 2
možnosti
Foto

Soudě dle diskusních ohlasů, polovina z nich ani nedočetla. Jim stačilo zamávat před očima červeným hadrem se jménem kandidátky.

Pak se člověk nemůže divit...

8 2
možnosti

Lživé články dočítám obtížně! :-)

1 0
možnosti

Rv

Omlouvám se, ale nedočetl jsem to. Pokud někdo hanobí vyváženou veřejnoprávní televizi, pak se staví proti demokracii na stranu komunistů, okamurovců a možná i babišovců. Bohužel, na klausovce jsem zapomněl! A mezi ně patří i Svobodní! Omlouvám se!

:-)

4 22
možnosti
Foto

Já myslím že házet vedle sebe Svobodné a klausovce, a na druhou stranu babišovce a komunisty, na to už by měla být samostatná klasifikace v ICD.

9 2
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.