Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu, článek mi připadá trošku jako snůška mírně pokroucených faktů a z nich pramenících "logických" dedukcí pana autora.

Jako úplně první mne zarazilo tvrzení, že je správné prohlášení kandidátky do Rady .."Ing. Lipovská poznamenává, že takřka vše, co dnes vysílají veřejnoprávní média, se těmi či jinými komunikačními kanály šíří samo, ať už na bázi komerční či dobrovolné." To přece ani autor, ani kandidátka nemohou myslet vážně. Oba mají tak dokonalý přehled o všech pořadech ČT a vlastně i všech ostatních TV? To snad ne. A nebo definujte pojem takřka. Je to 80% nebo jenom 20%? Už jen za tohle prohlášení bych kandidátku nepodpořil ani já (kdyby tedy na mém názoru záleželo:-))

Pokud ovšem chceme, aby všechny TV byly stejné nebo podobné jako ty stávající soukromé, pak mi opravdu nezbude, než přestat TV sledovat úplně.

Podruhé jsem se zarazil u prohlášení "Do aktivit Milionů chvilek jsou v tuto chvíli investovány všechny síly veřejnoprávních médií." To opět myslíte vážně? Opravdu?

Dočetl jsem to celé a důkladně a tak mi neunikl ani termín "veřejnoprávní svazáci".

Autor se snaží vystupovat jako znalec a sám používá dikci podobnou, jako p.Babiš.

S článkem nemohu souhlasit.

7 7
možnosti
JS

Tak ona ta média jsou všechna poněkud v nějakém tom politickém vleku, ovšem jen veřejnoprávní dělá propagandu a předvolební kampaň za peníze všech jen jedné politické skupině a to je to špatné, co by se dít nemělo. Znamená to totiž nerovné podmínky.

15 4
možnosti
MS

Držím ing. Lipovské palce !!!

10 6
možnosti
VB

Když elitáři (veřejnoprávní media, establishment...) tvrdí, že Země je kulatá, tak pro tzv. antielitáře v důsledku „myšlenkové indukce“, vzdoru, bez ohledu na to, co si myslí ve skutečnosti, bude placatá a ještě odvětí: „Vy nám nebudete říkat, co si máme myslet“. Horší variantou představují trollové jako Miloš Zeman, kteří v pravé poledne říkají, že jsou dvě odpoledne. V Moskvě ano.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=702980

5 8
možnosti
ZS

"demagog!" pomyslela si Zuzana a šla si raději uvěřit kafe

1 1
možnosti
VB

Veřejnoprávní média říkají zpravidla pravý opak toho co šíří „alternativní kanály", což automaticky neznamená, že lžou. Důkazem pravdy totiž není tvrzení "alternativních kanálů", že ostatní lžou. Právě naopak. Tak jako zloděj křičí chyťte zloděje, tak lhář obviňuje všechny okolo z lhaní. Když konspirační web tvrdí, že Země je placatá, tak kdokoliv, kdo řekne, že Země je kulatá, vypadá, že lže. Vedle lháře, každý kdo mluví pravdu, vypadá jako lhář. Abych parafrázoval Foresta Gumpa : „Pro lháře, všichni lháři“.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=702980

6 7
možnosti
OB

Kdo není správný eurobolševik, tak nesmí kandidovat do EU a kdo není kovaný svazák s tím správným názorem, tak nesmí kandidovat do rady ČT, my si ten eurosocialismus rozvracet nenecháme ;-DEUR^ Vám karma

10 5
možnosti
Foto

Tak, tak: na souši i na moři, porazíme agresoři, kupředu levá...

5 1
možnosti
Foto

Pane autore, docela mě pobavilo, jak důsledně v každé zmínce uvádíte před jménem paní Lipovské její akademický titul. Zřejmě na důkaz její odbornosti. U jména pana Hilšera jeho titul neuvádíte. Ale ano, máte právo obdivovat "Ing. Lipovskou" a pohrdat "panem Hilšerem". Od toho máme demokracii.

5 3
možnosti

Demokracie není o pohrdání člověkem! Neučte se to od našich předních politiků!

Demokracie je o něčem jiném!

:-)

3 0
možnosti
KS

Dnešní generace do čtyřiceti let televizi sleduje velmi ojediněle, mnozí nemají televizi vůbec. Filmy a seriály jsou dostupné kdykoli na internetu a zbytek není k životu zapotřebí. Takže si televize může vysílat cokoli, ale až současní čtyřicátníci budou v důchodu, nebude na televizi koukat nikdo.

7 0
možnosti
Foto

Mohu jen potvrdit. Když sleduji své spolupracovníky ve službě na ZZS, tak ČT nemá puštěnou nikdo. Tím spíše je tedy nesmyslný koncesionářský povinný poplatek.

3 4
možnosti
VB

Když nerozumí (podle svých slov) úloze veřejnoprávních médií, tak opravdu nemůže sedět v Radě.

Jinak jak se zdá, jde o tržní konsomolku papouškující nesmysly VK, které on sám v politice denně popíral (volný trh).

Dnešní představa je, že když babka z pavlače natočí video jak soused zapíchl ženu a dá to na asociální síť, tak je vše v cajku a žádná ČT být nemusí.

4 10
možnosti
OD

O75t19a 86D34v51o22r92a72k

4. 2. 2020 10:29

To není diskuse, to je kampaň Okamurových, Klausových a Filipových hochů. Těm samozřejmě ČT vadí nejvíc

5 14
možnosti
Foto

Trochu zjednodušeně černobílé vidění světa. Kdo nepadá na zadek před povinně majiteli televizorů placenou ČT, je automaticky člen onoho "gangu tří"? Tohle jsem již zažil za bolševika - kdo nepodporoval komunismus byl válečný štváč. Nakonec takhle odsoudili i Horákovou. Dokonce bych řekl, že aktivistická ČT žene svou masírující ideologií další voliče k Burešovi a Falmerovi.

13 2
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.