Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když Vám někdo něco ukradne, máte to nahlásit na policii. ;-D

2 3
možnosti
Foto

*sem vložte smích*

0 0
možnosti

Dobrý proslov by měl být jako dámská sukně: dost dlouhý aby zakryl subjekt a dost krátký aby vzbudil zájem (WCh), což tomuto dílu schází ....

1 0
možnosti

Panu Zálomovi napřed ukradli dětství, a teď i svátek!

2 6
možnosti

Pořád ta samá mantra o demokratických volbách. Co je na našich volbách demokratického, když nemají všichni stejné podmínky?

Hnutí ANO stačilo k zisku jednoho mandátu cca 19000 hlasů. Naproti tomu např. STAN potřebovali 43000 hlasů na jeden mandát. Takové volby rozhodně demokratické nejsou. To se to vyhrává, když hlas voličů ANO má dvakrát vyšší váhu, než voličů jiných stran.

Kdyby byly skutečně rovné podmínky, tak by měla současná vládní koalice cca 93-95 mandátů a to by na sestavení vlády nestačilo.

5 1
možnosti

A jak byste hodnotil britský většinový volební systém? Naprosto šílená totalita, že ... :-P

3 0
možnosti
Foto

Největší legrace je, že ten "boj" vůbec neprobíhal na ulici a na Letné, myslím v roce 89 ́, ale uvnitř politbyra...

3 1
možnosti

Ten boj, pane Kroupo, tehdy probíhal i na náměstích a návsích měst a obcí po celé republice. Nebo se domníváte, že se soudruzi z krajských, okresních a místních výborů KSČ dobrovolně sešikovali, přibrali milicionáře a kované důstojníky ČSA a odpochodovali na smetiště dějin?

5 2
možnosti

Hezké, srozumitelné a rozumné. To to zase schytáte.R^

3 1
možnosti

S kolegy od Svobodných...

Tak to už jste byli dva!

3 3
možnosti

Co panu Zálomovi, kterému bylo v devětaosmdesátém osm let, ukradli?

Zná snad motivaci lidí, kteří se před třiceti lety sešli na Letné a zná motivaci těch, kteří se tam po těch letech vrátili? Tyto akce sice dělí tři desítky let, ale jedno mají společné - dnes i tehdy iritují stejný druh lidí. Většinou těch, kteří vždycky nejlépe věděli/ví, co si mají druzí myslet a jak mají žít.

3 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.