Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Exmoslim hovorí o tom, že politická korektnosť ničí západ https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701933

0 0
možnosti
PT

P49e24t88r 55T51o69m58e73k

11. 9. 2019 17:32

Ještě tady chybí nějaký komunista, který by tvrdil, že si to Američani shodili sami.

2 0
možnosti
Foto

Ale to neznamená, že něco nepodcenili. Budu-li mít oči upřeny jinam, něco mi může utéci, netroufám si říci, že dokonce záměrně. Bylo přece jasně řečeno, že kdyby byly vyhodnoceny správně dostupné informace, tak by se útoku dalo předejít. A také o tom svědčí to, že byl zřízen nový superúřad.

2 0
možnosti
Foto

Pokud se domníváte, že šlo o muslimy, tak jste vedle.

1 1
možnosti
PT

P28e77t67r 27T22o82m48e28k

11. 9. 2019 17:27

Proč si vymýšlíte?:

0 0
možnosti
SM

Ste jediný, kto sa opovážil pomenovať aj vinníka. Všade inde je utajený. Klobúk dolu! Karma!

5 0
možnosti
AM

Když to uvážím, máte pravdu. Prostě jsme měli odvetou vyhladit 1,5 miliardy muslimů a poslat je všechny k jejich Alláhovi i s celým islámem.

To by situaci vyřešilo.

Navíc by byla přelidněná planeta zbavena ohromného množství konzumentů.

Máte u mě jedno malé ekoteroristické plus.

Nevím, jestli vás potěší, že jsme na jedné lodi...

0 1
možnosti
JP

J97a91n 36P32a32v41l86í43k

11. 9. 2019 12:33

Útok na WTC realizovali teroristi. Člověk, který se označuje jako muslim není automaticky terorista, ani islám jako vyznání neprovedl žádný útok na WTC, pane demagogu autore.

3 20
možnosti
JS

Pane Pavlíku, vyznávání islámu bohužel nevyhnutelně směřuje k násilí. Největším morálním vzorem islámu je Prorok Muhammad, a jeho osobnost prostě nelze žádným způsobem z islámu "odebrat". Prorok Muhammad mučil své skutečné i domnělé nepřátele, proklínal je, bral jim jejich majetek i ženy a pořádal jejich hromadné popravy. Při té největší popravě během dvou dnů a nocí nechal useknout hlavu devíti stům osobám, přičemž ti lidé si napřed museli vlastníma rukama vyhrabat jámu, do které byla jejich těla vhozena. Tento způsob jednání s nevěřícími navíc Muhammad stanovil jako "vzor smlouvy" pro všechny věky. Pokud začnete zkoumat, proč tak často pravověrní muslimové užívají pro své nepřátele uříznutí hlavy, pak se stačí začíst do Muhammadova životopisu (Síra) nebo si pročíst sbírku jeho výroků (Sunna), což jsou spolu s Koránem hlavní prameny islámu.

Pro nás nejsou problémem vlažní muslimové, kteří svou víru znají jen povrchně a žijí v ní pouze formálně, ale právě ti pravověrní (a často velmi vzdělaní), kteří hodlají jednat přesně tak, jak jim přikazuje Allah prostřednictvím Proroka Muhammada.

24 1
možnosti
SB

Naprostý souhlas!

Zejména s tím, jak píšete o tom, že někteří rádoby intelektuálové to ne snad přímo obhajovali, ale výrazně zlehčovali.

Tihle lidé na jednu stranu naprosto nekriticky vidí v západní Evropě výkvět všeho dobrého, ale potom jsou schopni pronášet takovéhle bláboly.

10 0
možnosti
Foto

Tak co se týká LGBT, tak si asi neuvědomujete, že podle Vašich slov k ní máte zhruba stejný postoj, jako má právě Vámi kritizovaný islám... Co se týká ostatního - válka mezi Islámem a zbytkem světa - a nemusí jít zrovna o západní svět, byla svým způsobem několik set let tak nějak zakonzervovaná v polospánku. Nemyslím si, že by si Západ o útok říkal svou "dekadencí", ta, pokud někdo západní styl života tak vnímá, je jen určitým směrem, kterým se prostě západní svět rozhodl jít. Pokud si Západ říkal nějak o ten útok z 9/11/2001, tak to bylo tím, že jsme zapomněli na ten dřímající problém, totálně přehlížejíc určité náznaky v konfliktu v bývalé Jugoslávii z okraje devadesátých let. To nás mělo probudit, ale nestalo se. Usnuli jsme na představě, že když je u nás mír a rosteme do prosperity, že je to tak všude. Většinu lidí na Západě ani nenapadlo, že mají tak strašné nepřátele. Války "s Turkem" byly zasunuty dávno v minulosti a to bylo tou chybou. Islám je takový, jaký je. Pevně věřím, že i mezi muslimy je většina lidí, co chtějí stejně, jako my, žít v klidu a míru, obchodovat, vychovávat děti a mít se dobře. Bohužel, je mezi nimi i mnoho takových, kteří z mnoha důvodů takto žít nejen nechtějí, ale ani nemohou vinou vnějších okolností. A protože si vzali na pomoc svou pevnou víru, mají před námi svým odhodláním náskok. My máme technologie, oni mají ve svých hlavách důvod. A to není dobré. Pro nás...

11 1
možnosti
Foto

Autor se ,,zabývá" tím, co bylo poté. Avšak nelze pominout, co bylo i před tím. A nejen v tomto, ale i minulém století. A nejen ,,místně". Rozpadem tzv. vých. bloku zdaleka nic neskončilo, naopak, ze světa bipolárního. se svět změnil na multipolární. A tzv. geopolitika v něm stále hraje prim.

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.