Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé co vede rozhodně větší část vědců a klimatologů (procenty házet nebudu) bez důkazů k takovým tvrzením, že se něco děje.Ještě zajímavější mě ale přijde houf hlasitých amatérů v oboru, kteří rovněž bez důkazů tvrdí, že se neděje nic.Vám ne?

1 3
možnosti
Foto

on někdo říká, že se nic neděje?

5 0
možnosti
Foto

Převážná většina těch, kteří brojí proti aktivitám mladých.

1 4
možnosti
Foto

To není pravda. Jak jste na to přišel?

0 0
možnosti
Foto

To není pravda, že to není pravda... (ale zcela vážně, netuším nakolik máte při svém vytížení číst tu blog krom vlastních článků, ale přesně taková je tu atmosféra, a v podstatě na všech diskuzích na netu, kam jsem měl odvahu nahlédnout.)

1 0
možnosti
Foto

Skutečně takřka nikdo neříká, že se "nic neděje". Pouze spousta lidí zpochybnuje dogma o lidské vina na změnách klimatu. Klima se mění neustále, to snad každý ví, ne? Skleníková hypotéza však potvrzena dosud nebyla.

4 0
možnosti
Foto

Před chvilkou jsem četl na těchto stránkách článek o dopadu sucha a výhledech pro ČR.... doporučuji, diskutující vše vyřeší v pohodlí od klávesnic, a ještě ušetříme za vědce.... fajn večer přeji, ať nekončím tak smutně.

1 0
možnosti
Foto

Ok, a co to má společného s dogmaty o globálním oteplování?

3 0
možnosti
JR

J18a77n 81R34á52ž

20. 8. 2019 17:32

Dnes jsem si přečetl, že 300 vědců, odborníků na všelicos související s klimatem, se rozhodlo napsat otevřený dopis Evropskému parlamentu, ve kterém vědeckými argumenty vyvracejí poplašné zprávy o zásadním vlivu lidské činnosti na změny klimatu, které neoddiskutovatelně můžeme pozorovat v současnosti. To že nastávají klimatické změny, nikdo nepopírá,ale dělat z toho akutní přírodní katastrofu vyvolanou člověkem, je úlet.

Pane Vracovský, amatéři, jako jste Vy nebo já, by měli svoje názory opírat o názory vědců, nikoliv politiků (AlGore,např,) či bláznivých zmanipulovaných puberťáků (Greta Thunberg, např.) a nenechávat se unášet emocemi vyvolanými těmi, pro které toto ekobláznovství je jen a pouze velmi výnosný byznys. .

11 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.