Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasně, je to úplně jinak!

Čím víc oxidu uhličitého, tím lépe!

Ještě více letadel, ještě více aut!

Ať žije svoboda!

0 2
možnosti
Foto

Oxid uhličitý obsažený v ovzduší je nepostradatelná látka pro fotosyntézu rostlin a zdroj uhlíku pro vytvářenou biomasu. V procesu fotosyntézy je CO2 rozkládán na uhlík a kyslík pomocí energie slunečního záření dopadajícího na danou rostlinu.

Člověk v současné době zvyšuje obsah CO2 v ovzduší, mění tak dosavadní rovnovážný stav a opět urychluje fotosyntézu. To se projevuje ve zvýšené tvorbě asimilátů, zvýšené rychlosti růstu rostlin a produkci jejich biomasy.

3 0
možnosti

I21v94o 51B98o35u33š54e

19. 7. 2019 15:51

Filosoficky pojatá fyzika a chemie může být zábavná. Ovšem pozor, vždycky lít kyselinu do vody, ne naopak, platí i pro filosofy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.