Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paradoxní na tom je to, že ti studentíci proflákající školu a tím i svou budoucí kariéru, budou v budoucnu právě těmi, kdo si kupují levné věci plné plastů vyrobené v Číně.

1 0
možnosti
Foto

Váš problém je, že nechápete nebo nechcete chápat souvislosti.

Řešení opravdu přinášejí ti studující-ne ti stávkující (i když někdy se ty skupiny mohou prolínat a zvládnou obojí), ale aby oni mohli bádat musí být po řešeních společenská potávka a zní plynoucí přísun peněz. Bez těch peněz totiž nic nevybádáte.

Takže ti co studují a přináší řešení jsou pak závislí na aktivitách lidí jako je Greta či studenti co stávkují-právě tito totiž vytváří tu společenskou potávku.

2 9
možnosti

Že za svatou Grétou stojí nějaká vlivná ekonomiclká lobby, která z toho očekává velké kšefty je přeci evidentní a zřejmé. Gréta je jen jejich reklamní maskot.

6 1
možnosti

Celá diskuze k tomuhle blogu by mohla skončit reakcí na autorovo: "Jestli se nepletu, klimatičtí záškoláci očekávají konec lidstva v důsledku kolapsu klimatu do dvanácti let." -- Prostě se plete... "Pokud ti lidé opravdu věří tomu, že za dvanáct let přijde konec světa..." -- Kdo z těch lidí něčemu takovému opravdu věří? Ukázkový straw man + nezbytné čůrání povýšených mouder na adresu Grety Thunberg. Chybělo mi tam už jen něco o psychické poruše nebo něco podobného... Hodně slabé...

1 8
možnosti

Netusimjak je to s temi ceskymi zaskolaky, ale protesty nemeckych studentu zacinaji co vim vzdy v 15:00.

To uz maji jiste vsichni po vyucovani.

0 0
možnosti

Stačí se podívat na fotky dotyčné Gréty a hned je jasné, že kromě Aspergerova syndromu má i vrozenou mírnější formu Downova syndromu. Který je vždy doprovázen sníženým IQ.

Aneb blahoslavení chudí duchem... :-)

Samozřejmě karma R^

5 1
možnosti

Novodobá Panna Orleánská. ;-D

Asi takovým postiženým pomáhá, že nemají pochyby ve svých názorech. Hlasy jsou od boha a basta. Je třeba zachránit planetu, protože jsem řekla.

10 0
možnosti

Gréta je jenom mediální ikona, stejně jako princezna Diana, Dalajláma nebo Elon Musk. Mnoho lidí vykoná 100x záslužnější činnost, ale novináři jsou zamilovaní do pár postaviček, ze kterých udělají celebrity.

10 0
možnosti

Přesně tak!

Nebo třeba papež Jan Pavel II.

Prý se zasloužil o světový mír tím, že pokaždé z Vatikánu vyzval ke vzájemnému porozumění.

Nikdy nikdo na takové fráze nedal. Počínaje velmocenskou politikou, konče docela obyčejným sousedským sporem na vesnici. Jestliže na většině planety byl mír, tak jenom proto, že se státy a velmoci dohodly samy o sobě. To, že by si Jelcin a Clinton řekli, že sice chtěli spolu válčit, ale papež vyzval k porozumění, takže oni ho poslechnou a od války ustoupí, je nesmysl. Kdyby válčit chtěli, tak je nějaká papežská výzva nezastaví. A když válčit nechtěli, tak ta papežská výzva byla nadbytečná.

Jak jste to velice správně napsala:

Novináři jsou zamilovaní do pár postaviček, ze kterých udělají celebrity.

5 0
možnosti

Gréta, úžasná dívka s vysokou inteligenci EU[>-]

2 7
možnosti

Takových je třináct do tuctu, ale ne každá má tu hroší kůži, aby takhle lhala a aby ze sebe dělal takového kašpara.

6 1
možnosti

Gréta... to je ta dívka co jen při snídani vyprodukovala více plastového odpadu než celá Africká vesnice za rok? Jako kdyby vám totálně opilý chlápek vysvětloval že alkohol je špatný. A chtěl dožadoval se vaší pomoci při blokádě pivovaru. Asi málkdo by uvěřil, a ještě méně lidí by šlo před pivovar. No a podívejte i tací se najdou.

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/93856/ekologie-naruby-aneb-jak-skolacka-greta-zachranuje-klima-haldami-plastoveho-odpadu.html?fbclid=IwAR1lv5YijHDFqlJS6a60vFHCPQXB9Skf56ISn-_jFidbHuiqAM_YXXQNOpU

16 1
možnosti

Souhlas, i když tohle je už od Reflexu hon na čarodějnice. Takovou haldu plastového odpadu vyprodukuje každý, kdo se nestravuje 100% doma. Jinak to nejde. Například u nás hygienická norma nedovoluje prodat v podnikovém bufetu pečivo bez sáčku.

Ale souhlasím, že její chování je stejně pokrytecké jako od Brada Pitta, který si zaletí vrtulníkem do nějaké oblasti, aby tam srdceryvně natáčel dokument, jak lidstvo ničí zeměkouli skleníkovými plyny.

2 0
možnosti

Karma!

Mám sice dost silné ekologické cítění, ale nemám rád, když se v téhle věci staví na teatrálnosti.

Osobně se domnívám, že čím více teatrálnosti, tím méně skutečné snahy o nápravu věcí.

10 0
možnosti
Foto

Takhle nějak, dryáčnicky argumentoval svého času nějaký Jambor, v dnešní době Paroubek, či Klaus. Namyšlená arogance a zaslepená pýcha. V tom jste dobrej.

3 12
možnosti
Foto

Vy jste příbuzný Tomáše Pajonka, současného předsedy Svobodných?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS