Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ovšem poučení pro tyto volby si z toho vzít nedokážu ;-(

0 0
možnosti

J10a66n 83R96á35ž

20. 5. 2019 20:47

Na otázku v nadpisu mohu odpovědět s čistým svědomím, že o tom silně pochybuji! I po těchto volbách se nic pro zásadní reformu EU nestane, protože reformovat EU vážně nikdo nezamýšlí, neb stávající systém, kdy nikdo za nic neodpovídá a vše řeší nevolená EK europoslancům vyhovuje.

3 0
možnosti

Pane Zlome, je zajimave vase poohlednuti za tu "velkou louzi" pri psani vaseho clanku. Zde vas mohu podporit, i kdyz nevim, zda to ma smysl.

Studoval jsem system, ktery vytvoril demokratickou Unii v roce 1787 (prijata ustava) na tomto kontinente. V roce, kdy u nas vladnul cisar Josef II. (pro porovnani). System, ktery mel a stale ma, tu nejkratsi cestu k obcanum a muze okamzite resit ty problemy, ktere se naskytnou. Protoze tento system ma vnitrni kontrolu nad kazdym rozhodnutim, dokazal prezit tech bourlivych 230 let.

Ale zpet k EU. Jen kratce k zamysleni. Volba do evropskeho Parlamentu, (ja ten utvar nazyvam Snemovnou podle poctu obyvatel) nam nevyresi vse, co od teto veliciny zadame. Ba urcite dokaze byt byrokraticky nadnesena a tim rozhodovat bez ohledu na prani obyvatel te ktere casti Unie. Muj navrh na zlepseni prace techto poslancu, je vytvoreni Senatu (dve mista pro kazdou zemi) a dat tomuto celku kontrolni moc nad tou Snemovnou. Tim by lyl vytvoren PARLAMENT zvolenych zastupcu Evropy. Presne podle te predlohy, na kterou si autor clanku vzpomel.

0 0
možnosti
Foto

Lze možná reformovat EU, ale až po několika dlouhých desetiletích. Lisabonská smlouva byla přijata před pěti lety. A to je příliš málo času na to, abychom mohli vůbec zjistit, jakou reformu EU potřebuje.

0 2
možnosti

:-)........Dobře jste to napsal! JE to aristokracie......bohužel, za naše peníze! A Merkelová, s ústy pořád do obráceného U zase likviduje s malým Napoleonem Evropu.

Nezažili už jsme to v minulosti? R^R^R^

1 1
možnosti

:-)........Dobře jste to napsal! JE to aristokracie......bohužel, za naše peníze! A Merkelová, s ústy pořád do obráceného U zase likviduje s malým Napoleonem Evropu.

Nezažili už jsme to v minulosti? R^R^R^!!

0 0
možnosti

Nevim, zda by nekdo souhlasil kdybyste zacal Evropskou unii reformovat k obrazu svemu. Ja ospbne bych vyrazil do ulic protestovat.

4 2
možnosti
Foto

Proč byste protestoval, máte nějaký problém se svobodou? 8-o

5 0
možnosti
Foto

A lze reformovat autora tohoto blogu? ;-D

4 5
možnosti
Foto

Ne, autor tohoto blogu je nereformovatelný.

0 0
možnosti

J51a88k15u30b 82H82o15z17a

20. 5. 2019 13:46

Tak tak. Reformovat? Zbourat a začít znova. Ostatně soudím, že Evropská unie musí být zničena.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS