Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Česko nemá co hledat, hledá jen Česká republika.

0 0
možnosti
Foto

A proč jste nepostavili někoho svého? No jo, ale kde schrastit těch padesát tisíc hlasů, o tom že by se nechal ukecat nějaký poslanec či senátor docela pochybuji.

;-D

1 0
možnosti
MC

Občané, voliči levicově liberálních a socialistických stran masírují lid neustálou nenávistí, kterou každý sebevědomí svobodný člověk rozlišuje. Jedinnou pozitivní osobností, kterou v Česku máme je expresident Václav Klaus. Ten ovšem moc dobře ví, že potoky jedovaté žluči v českém národě umocňuje ještě závist rozseta rudým sametovým smyslem výše jmenovaných intelektuálů a jejich věřících. Proto mi nezbývá než volba M.T.

0 0
možnosti
JT

J35i18r92i 64T49i38c16h91y

11. 1. 2018 16:44

V diktature dostava "zvoleny" prezident 99,99% hlasu, v demokracii 51% (na priklad v USA). Dnesni kandidati nemaji postaveni jako Masaryk, Benes, Gottwald (zaporne), Havel a Klaus. Narod je roztristeny, otazka, jestli se opozice chova civilne, nebo zbesile - jako proti Trumpovi v USA a do jiste miry proti Klausovi.

0 0
možnosti
PK

Na rozdíl od autora pana Švejnara nepovažuji za politickou nestvůru a na druhou stranu souhlasím že dogmatik Halík mezi ty kreatury patří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.