Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Horší to je, pokud je na výběr JEN mezi tzv. demokraty, co tu muslimy bezhlavě vítají a mezi "totalitáři" co jsou proti muslimům, protože to lid chce.

0 0
možnosti
Foto

Pokud by totiž muslimská kultura byla kompatibilní se západní, potom by vepřové maso ve veřejných jídelnách, vánoční stromeček ve školách nebo alkohol na ulici (potíraný v britských městech organizovanými šariatickými hlídkami, za tichého přihlížení městských samospráv) nikdy nemohly být reálným problémem

Zdroj: https://zalom.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637204

No a nebo koňské maso, potažmo i "Bobik", teda pes - to taky ve veřejných jídelnách nenajdete.

Alkohol na ulici - to jako opravdu kvůli šaríji? - V USA už leta jen v hnědém papírovém pytlíku... jakože nic. Je to pokrytectví. Zastírání. A inu ano - i u nás máme vyhlášky, které určují, kde se pít alkohol nesmí. Stejně jako to mají muslimové.

Tohle byly hodně špatné příklady.

0 0
možnosti
PK

P15e84t87r 72K33a33f51k52a

8. 12. 2017 23:28

Celkem věrohodný článek s dosti nevěrohodným závěrem:

„Ti, kdo varují před nebezpečím islámu na racionální, ideologické bázi, musí od protiislámských totalitářů toto téma co nejrychleji získat zpět, ..“

Myslím, že neexistují, tyto dvě uvedené kategorie politiků. Existují politici, kteří si nebezpečí vyplývající z islamizace státu uvědomují a ostatními jsou nazýváni extémisty a xenofoby a potom jsou ti politici, kteří prohlašují, že takové nebezpečí neexistuje.

Ta část politiků, která na nebezpečí vyplývající z islamizace upozorňuje, si zasluhuje všeobecnou podporu, neboť pouze oni jsou ochotni, nás od těchto zbytečných problémů a rizik ochránit.

1 0
možnosti
Foto

Mně moc věrohodný nepřijde. Některá "fakta" zrovna fakty nejsou.

1 0
možnosti
VS

Ale oni by nikomu nevadili kdyby se chovali jako hosté a nechtěli aby se jim podřizovala místní většina.

1 0
možnosti
Foto

Kolik zvládne muslimů, to nevím, zatím jsme si to nevyzkoušeli Rozhodně ale už nezvládá pohany a rusofily.

0 0
možnosti
IM

I86v86a30n 43M18i17n76á41ř

8. 12. 2017 10:42

Bohužel, i autor tohoto jinak skvělého a fundovaného příspěvku je přílišný optimista v tom, že zatím expanze islámu do ČR příliš nehrozí. Stačí pár nezodpovědných politiků, chtivých se zavděčit levičácké klice v Bruselu a .. ocitneme se v situaci ze které není návratu. Je jen otázkou času, kdy bude muslimům zcela stačit jen sama skutečnost - že jsou v Evropě !!

3 1
možnosti

V Koránu je údajně zmínka o tom, že pokud muslimové dosáhnou 10% populace, vyhlásí džihád.

0 0
možnosti
Foto

Tak některé ty muslimské aktivity v UK bych schválila, třeba ty jejich protialkoholní hlídky. Alkoholismus je v UK je vážný problém, lidi tam na to skoro až umírají, hodně se tam i berou drogy, policie tomu spíše jen přihlíží, občas udělá šťáru v hospodě a kdo má jen malé množství koksu, tak s tím nic nedělá. Opilí muslimové jsou k nesnesení a ohrožují další občany. Takže ať si tam chodí a kontrolují, jestli někdo má dost na ulici. To je fajn. A pokud si vymohou 5 přestávek ve škole pro svá děcka na modlení, proč ne, i ty bych jim dala, vlezlo by se to klidně do běžných přestávek. Těch je pět. Obecně, individualistická kultura je více méně jen ta naše západní. Většina ostatních kultur má úplně jiné morální vzorce, jak kultura židovská, tak hinduistická. To byste se divili, kolika zvláštními morálními, pro nás bizarními předpisy jsou sešňěrováni ortodoxní Židé. Možná ještě více, nežli muslimové. Ale i jiné kultury. My jsme spíše výjimky.

1 9
možnosti
Foto

Modlici prestavky se nevlezou do beznych prestavek ale maji presne urceny cas, kteremu se musi prizpusobit ostatni, tak se to praktikuje treba u nekterych firem, kam se nasackuje jeden, nataha tam dalsi a uz si vymahaji prestavky na modleni. Muslimek se to netyka, ty nepracuji, jen rodi decka a staraji se o pocetnou rodinu, coz zaplati danovy poplatnik.

0 0
možnosti
JL

"Předseda Evropského parlamentu Antonio Tajani je rovněž přesvědčen, že Evropa podceňuje závažnost situace. Pokud nebudou státy EU nyní, miliony Afričanů zaplaví kontinent v nadcházejících letech. Migrace bude mít biblické rozměry a nezastaví se. „Právě teď je potřeba se pokusit o vyřešení problému ne několika tisíc, ale pro miliony,“ uvedl Tajani v létě v rozhovoru pro italský deník Il Messaggero."

0 0
možnosti
Foto

Otázkou je, zda bude Německo v době, kdy jeho muslimská populace dosáhne 30%, ještě naším "nejsilnějším" sousedem ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.