Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

No já bych to spíše viděl tak, že nikomu nestálo zato proti té návštěvě Farageho protestovat -- je to největší politický kašpar Evropy, který nenávidí EU, nicméně se neštítí brát od ní desetitisícové částky měsíčně a doživotní rentu si také nenechá ujít, počítám.

A když čtu, že EU je to samé jako nacistické Německo nebo SSSR, no, každý, kdo párkrát v poslední době byl někde po Evropě musí vědět, že to jsou jen kydy.

--------------------------

Na druhou stranu, blíží se volby, chápu, že je čas soustředit se na vlastní zviditelňování, protože vás čeká pokus o zdolání ambiciózní mety 1%.

Nebude to jednoduché...

4 5
možnosti

Neboli vás přišlo jen 7, což vás štve, tak hledáte výmluvy.

0 0
možnosti
Foto

Tak nějak nechápu, co sledujete. Na ekonomickou samostatnost nemáme a mít nebudeme, další Švýcarsko z nás nebude ani náhodou.

Takže den po Czexitu - kontroly na hranicích, cla, dráty okolo. Výborné kšefty s okolím?

4 4
možnosti
Foto

Ano to jsou představy některých etatistů v podhradí, které pak zrealizují, dostanou-li se k moci.

0 0
možnosti
JS

J11a76n 23S30e43m66i72k

22. 9. 2017 14:30

Asi jste nesledoval kampan v britanii pred Brexitem.

Ten skvely Nigel Farage rozjizdel doslova rasistickou kampan o prizivnicich Polacich ,Cesich etc. jako migrantech za davkami v Britanii a zdroji zvysovani kriminality.

Jen proste kdyz jsou ty terce rasismu bili evropane, tak to "rasismus" neni a mily Nigel je v bezpeci pred politickokorektnimi uderniky.

Proste bezpecny bezrizikovy terc pro vsechny rasisty v Britanii co by si ale na jine etnicke mensiny netroufli.

Proste borec, pravy hrdina ceskych euroskeptiku.

Doufam ze ho v praze poradne oslavite jako bratra;-D;-D

Opravdu, hloupost nekterych lidi co si hraji na 'euroskeptiky' je neuveritelna.

6 5
možnosti
Foto

Zvolil správné prostředky, které nikomu neublížily, a dosáhl svého cíle. Neporušil žádný etatistický zákon, ani žádné demokratické pravidlo.

2 2
možnosti
IB

I77v34o 53B47o52u38š81e

22. 9. 2017 14:26

Zdalipak by si troufnul pronest takovy projev v Londyne?

2 0
možnosti
MZ

A proč by ne? Měli by ho umlátit?

2 0
možnosti
FB

Jojo... Jakmile má někdo mozek ideologicky vymytý, léčba je pak možná už jen pádem na hubu. Bohužel nejen na svoji... Btw. povídal tam Mr. Farage taky něco o £350m pro NHS?

3 1
možnosti
IB

I72v77o 83B82o83u63š37e

22. 9. 2017 14:28

Pan Farage na svoji hubu neupadne. On ne.

0 0
možnosti
ZB

Žalář národu...;-DFarage by měl být v Britániii oslavován,UKIP by měla být zasypána hlasy vděčných voliču.Tak přece chutná vítězství...realita je ovšem zcela opačná.Farage nikoho v Británii nezajímá,UKIP u voleb zcela propadl.Takovou budoucnost má před sebou Mach i Svobodní...komické je,že Británie vystoupila z EU právě proto,aby nemusela cpát peníze do Východní Evropy a chtěla vypakovat ze svého uzemí Východoevropany.To,že Farage štval i proti Česku a našim občanum Vám jaksi nevadí...Ten "Den nezávislosti",jak vykřikoval Farage se v Británii jaksi slavit nechystají.;-)

10 5
možnosti
VK

Předběhl jste mně.R^

4 0
možnosti
JV

J13i53r52i 43V64r91a17b78e37c

22. 9. 2017 13:57

Doporučuje to jeden z těch, co nemůže Slovany čuchat. Byli by jsme jak kůl v plotě.

3 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.