Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pokud mají Svobodní jen demagogii,je to dost smutné.Jistě vypíchne se několik podivných a nepovedených projektu a na nich se ukáže jak je "všechno" ostatní špatně...Sám jistě víte,že nejvíce dotací jde do infrastruktury,jen u nás ve městě jsou místo dvou nebezpečných křižovatek bezpečné kruháče,za peníze EU a tak by se dalo dlouho pokračovat...plán B jistě nemáte,kdo by takové "zbytečnosti" také řešil,že...?Rv

12 10
možnosti
Foto

myslíte ty kruháče, které se staví i tam, kde nemají z dopravního hlediska žádný smysl?

jde o tohle: pokud bychom se pokusili spočítat, kolik z takových dopravních řešení je skutečně potřeba a skutečně něco řeší, myslíte že bychom na ně neměli z našeho státního rozpočtu, pokud bychom neposílali peníze do EU?

11 3
možnosti
TP

Nálet těch, kteří si myslí,že peníze rostou v Bruselu na stromě a objevují se jaksi samovolně: TŘI...DVA...JEDNA... ...TEĎ

2 0
možnosti
ZB

Jistě Okamura to vyřeší a dovede naši zem do ráje....;-)

1 1
možnosti
Foto

Je jeden drobný příklad z mnoha - dovedete si reálně představit, co by cz-exit udělal s kurzem koruny?

3 0
možnosti
Foto

Zlatá slova !

Budou volby, mysleme při volebních urnách.

9 1
možnosti
MD

Presne tak se veci maji. Dobry clanek.

4 4
možnosti
RC

1) ukazte mi bohatou zemi v Evrope, ktera neni clen EU a nema naleziste ropy - jedine Svycarsko. My nejsme Svycarsko. Navic Svycarsko uz je s EU take spojene, sice ne vstupem, ale jinymi vecmi.

2) nejde ani tak o dotace, jako svobodny pristup na spolecny trh, svobodny pohyb lidi a kapitalu.

6 1
možnosti
Foto

Ještě bohatší je

Lichtenštejnsko. Není členem EU a nemá ropu. Zato má nízké daně, nemá dotace.

4 0
možnosti
JR

Dobrý blábol, ten bude mít vysokou karmu

9 9
možnosti
LB

Blábol to sice je, ale velmi nebezpečný.

6 7
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.