Diskuse

Štěch: 77 tisíc živnostníků do továren!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a83n 25A86n85d45r80l94e

16. 6. 2017 23:48

jakypak je asi narodohospodarsky prinos pana Stecha?!

cela leta zije (a semtam se nam smeje do xichtu) jen z dani nas ostatních, vcetne zivnostniku, proboha, fakt si nechame všechno libit...? ale jo nechame, i ta jeho strana nakonec par hlasu dostane a všichni arogantni politici tez... ach jo... jenze stejne je tahle kapitalisticka demokracie ten nejlepší způsob, který za tisice let lidi vymysleli. no, nejspis bude chyba primo v lidech a pomoci nam tedy nebude... :-)

6 0
možnosti

J40a90n 22R61á68ž

16. 6. 2017 19:33

"Živnostníci do továren!" A podle toho hesla komunisté v roce 1949 znárodnili tátovi živnost a poslali ho na nucené práce (TNT) do Vítkovických železáren. Že podobný nápad uslyším skoro třicet let po pádu komunistické diktatury od druhého nejvyššího ústavního činitele republiky, by mi ani ve snu nenapadlo.

Pane Štěchu, chce se mi z Vás blejt!

9 0
možnosti
Foto

Tak v parlamentu tehdy vylezl na tribunu partyzán a sdělil posluchačstvu, že hodlá hlasovat pro TNP, protože nehodlá živit parazity.

0 0
možnosti
Foto

Mohl byste ještě dovysvětlit, jaké určité jistoty nabízí standardní zaměstnanecký poměr, když všechny firmy jsou závislé na zakázkách? A na rozdíl od těch živnostníků musí těm zaměstnancům zaplatit vyšší odvody, tedy mají to obtížnější.

0 0
možnosti
Foto

Třeba takové, že i když váš chlebodárce nemá zakázky, tak vy plat dostanete, dostanete i nemocenskou, dovolenou, proplacený svátek. Když je to ještě horší, dostanete odstupné a můžete hledat jiného chlebodárce. Nenesete žádné riziko.

7 0
možnosti

R80a64d88e93k 47J12a63r68o28š

16. 6. 2017 15:09

Ovšem těch 77 tisíc živnostníků (a už tuplem ne podnikatelé) v drtivé většině socany nikdy nevolilo a volit nebude. Takže souch Štěch svá slova jasně směřoval k té nemalé části populace, jenž výše zmíněným v podstatě vždy záviděla. Momentálně se tito lidé nacházejí povětšinou ve volebním elektorátu Babišovců, Komančů i Okamurovců. Podobnými "žvásty" těhle Štěchů, Zaorálků atd. teď chtějí socani evidentně přetáhnout řadu z nich na svou volební stranu.

7 0
možnosti
Foto

ČSSD je strana prázdných gest. Pokaždé to začne nějakým titulkem: reorganizace policie, čapí hnízdo, korunové dluhopisy, demise a teď živnostníci do továren. Vždy chybělo pořádné vysvětlení proč to dělají nebo chtějí udělat. Toto není titulek určen pro živnostníky, ale pro všechny ostatní.

Vysvětlení mělo znít následovně:

Zvýšená kontrola Schwarz systému nefunguje, takže to vyřešíme tímto, pro nás jednoduchým, způsobem. Nemáme nic proti prodavačům ve vlastních obchodech, instalatérech, zednících, chceme jenom převést zástup lidí, kteří pracují v továrnách na živnostenský list, do normálního pracovního procesu. A proč? Tito lidé budou ve vlastím zájmu zdravotně a sociálně pojištění, nebudou vystaveni problémům v případě nemoci a odchodu do důchodu. Zaměstnavatelé za ně odevzdají do chudé státní kasy daleko víc peněz, než když si tito lidé platí nějaký paušál. Potom budou na státním účtu další peníze, které můžeme v klidu rozházet všemi směry. Všichni budou spokojení a to i my, bude z čeho zatáhnout naše sliby. Howgh. Váš Štěch, nevolte Babiše, volte ČSSD.

4 1
možnosti
Foto

A jak může stát v klidu rozházet peníze, určené na sociální a zdravotní pojištění, kde dnes zoufale naopak chybí.

0 0
možnosti
Foto

S panem Zálomem po dlouhé době stoprocentně souhlasím.

4 0
možnosti

Dovolte abych se pripojil.

3 0
možnosti
Foto

Babiš nedělal žádnou antiživnostnickou politiku. Jen se je snažil usměrnit k poctivosti. Úředníci FÚ by mohli vypravovat, ale jsou vázáni služební mlčenlivostí. Dobře znají podnikatele, kteří si vedou tak špatně, že neplatí žádné daně z příjmu a minimum soc a zdr. pojištění a zároveň jezdí v superdrahých autech a bydlí a žijí v luxusu.

1 7
možnosti
Foto

no, on Babiš je taky pěknej vejlupek, třeba ty dluhopisy

7 0
možnosti

I13v37o 72M91i91l75d12a

16. 6. 2017 14:19

tak snad konečně si najdou "ičaři" těch deset minut - čtvrt hodinky - a půjdou, možná od sametové revoluce poprvé, na podzim k volbám a hodí to někomu slušnějšímu a poctivějšímu.

jedině ta lze totiž přehlasovat závistivé, ulhané a chamtivé důchodce, kteří za koblihu, buřta a pivo ZADARMO ochotně dávají své hlasy těm, kteří jim slibují a před volbami ještě zvyšují nezasloužené a neodůvodnitelné důchody a bohorovně tak okrádají a zadlužují jejich děti a vnuky

9 0
možnosti
Foto

Neházejte ANO a ČSSD do jednoho pytle. Babiš byl první ministr financí, který naše vnuky nezadlužil, ale jejich dluhy snížil.

0 8
možnosti

Prohlášení tohoto typu od jednoho z nej zákonodárců ve mě vzbuzuje velmi silné asociace, že soc.dem. je hodně, ale hodně vzdálená od reality běžného života. Rv

9 0
možnosti