Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to řízené. Netuším jak a odkud, ale Evropa má zahynout...

3 0
možnosti

I67v61o 13B40o35u24š57e

9. 5. 2017 18:26

A kdyby zvolili Le Pen tak by nasledky nenesli?

1 0
možnosti
Foto

samozřejmě nesli, a protože Le Pen je samozřejmě socialistka, nesli by následky socialistické ekonomiky. zvolení někoho, kdo je spíše pro národní stát nežli pro eurosvaz eurosocialistických eurorepublik, je pouze jednou z podmínek, aby se stát stal svobodným. podobně jako brexit je pouze osvobozením na Bruselu - ale jestli díky tomu bude jednou Británie svobodným kapitalistickým státem, to ukáže budoucnost (http://zalom.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=531380)

myslím že pro Francouze by Le Pen byla lepší variantou, i s ohledem na to, že je socialistka - byla by alespoň šance, že se začne řešit islámský problém a zastaví se příliv islámských migrantů.

6 1
možnosti

Teď už to v EU nebude tuplem k vydržení. Pryč z EU, zůstat v NATO a posílit spolupráci s USA a Izraelem.

5 0
možnosti
Foto

a posilovat vazby v rámci V4

5 0
možnosti
Foto

Já si ale hlavně myslím, že Le Penová, v Nizozemsku Wilders, AfD, ale trochu i die Linke, a další nacionalistické strany jsou spojenci Putinova Kremlu. Všichni v EU slavili, že vyhrál Macron, kdo ale plakal, byla ruská RT, ti ale už předem dle průzkumů veřejného mínění věděli, že Le Penová padne, a tak už do její strany odmítli vlévat další finance. Ve Francii, ale i po celém světě odmítli její straně půjčit peníze a tak se musela obrátit na Rusku, tam její straně jedině byli ochotni půjčit. Také bychom se měli zaměřit na ty hacky hnutí En Marche. Ty byly vedeny z Ruska a to opakovaně a připomíná to schéma hacků do mailů demokratické strany. Assange je také obdržel ruské strany a jen mlžil, že to nebylo přímo od ruské vlády. Samozřeujmě, nejsou tak hloupí, aby k nim vedli stopy, ale najmou si člověka, jenž jakoby nemá žádnou spojitost s Kremlem. To co my vnímáme jako obrodný boj o identitu EU je ve skutečnosti jen manipulace Ruska s lídry extrémně pravicových či extrémně levicových stran.

4 2
možnosti

V56l36k 55K72a27r49e82l

9. 5. 2017 15:51

Putin! ;-)

Co čtete? :-/

4 1
možnosti

Je zajimave kolik "Cechu" zde fandilo a fandi nacistce Le Pen.

4 12
možnosti

To je tak hloupe, ze to ani nestoji za odpoved. Myslim, ze vy a vase strana zneuzivaji vyznam slova Svoboda.

5 1
možnosti

Takový jako Vy dost těžkou chápou,že prezidentské volby byly i referendum o tom zda chce zustat Francie v EU.Výsledek potvrdil předchozí výsledky pruzkumu,kdy se 70 procent Francouzu vyjádřilo pro setrvání v EU."Ekonomický program",který představila Le Pen,by pro Francii znamenal katastrofu,byly to většinou nereálné nesmyslnosti....

6 4
možnosti
Foto

Volby ve Francii vyhráli muslimové, imigranti a jejich potomci a mládež, která si EU mylně spojuje s volným pohybem po Evropě. Tvrdit, že volby byly referendem o setrvání v EU je výmysl těch chápavých. Stejně jako nesouhlas s Le Pen neznamená souhlas s setrváním v EU.

1 2
možnosti

"zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu" by vážně raději viděl v Elysejském paláci socialistku Le Penovou s programem, který po ekonomické stránce Macron v poslední debatě dost přesvědčivě rozcupoval na atomy, za což se mu od protikandidátky dostalo výtky, že "všechno přepočítává na peníze" a že ekonomické modely, s nimiž přišli Thatcherová a Reagan, selhaly...? Vážně? :-)

7 1
možnosti
Foto

ano, zastánce svobody a kapitalismu by viděl raději v Elysejském paláci socialistku Le Penovou, místo nadnárodního eurosocialisty Macrona. Protože jestli se bude ve Francii provádět socialistická politika (jak je to ostatně ve Francii zvykem) je mi v zásadě jedno - je to věc Francouzů.

Ale nadnárodní eurosocialista bude chtít socialismus utužovat v celé Evropě. A tedy je to pro mě, tedy pro českého zastánce svobody a kapitalismu, nekonečně horší varianta.

Mě nezajímá ekonomický model Le Penové, pokud ho nebude skrze bruselskou politiku vnucovat České republice.

14 2
možnosti
Foto

Na svém blogu jsem spočítal, že ve volbách vyhraje Macron díky hlasům muslimů, imigrantů a jejich potomků, a hlasům mladých voličů, kteří EU mylně spojují s volným pohybem po Evropě. Zajímala by mne kombinace nebýt v EU a mít Euro.

1 2
možnosti

Mám takový dojem, že to má Černá Hora.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.