Diskuse

Protiizraelská politika Evropské unie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P92e53t36r 78B83r27i21x

5. 4. 2017 8:19

A já důrazně žádám, aby zboží z Judeje a Samaří bylo označováno, abych jej mohl v obchodech rychle rozeznat a nakoupit. A koupím si jej i když bude díky clům o něco dražší. Také už se rychle učím nový slovník výrazů a tak vím, že např. Sedlčany nejsou v jižních Čechách, ale na "Východním břehu Vltavy".

Ale vážně: fandím vaší iniciativě a stydím se, kam jde část mých daní...

3 0
možnosti

Vivat Izrael!! R^ Jediná země, která se s těmi ručníkáři nepáře a "odkazuje je" do patřičných mezí... Pochopitelně karma R^

5 0
možnosti

EU jelita by si mela uvedomit ze pokud tu bude Izrael, tak vsechna nenavist vychazejici ze zavisti a vlastni nemohoucnosti se povznest a darovanych penez neco smysuplneho postavit se bude ponejvice soustredovat na uspesny Izrael, jedina to demokracie mezi autoritarskymi, zaostalymi zememi ktere bud maji ropu a kupuji si za to jen drahe cetky, misto aby si zavlazovali uzemi a mysleli na budoucnost, tak se jen take mnozi a rozlezaji se a vini Izrael za vlastni blbost.

Az Izrale padne - doufejme ze ne - tak se vsechna zlost z vlastni bezmocnosti preleje CELA do Evropy.

Uz jen pro vlastni dobro by Evropa mela pomabat Izraeli a ne palestinske spodine, ktere se i ostatni muslimske staty stiti, a jen je vyuzivaji coby propagandu

6 0
možnosti
Foto

Má to jistý háček, demokracie ctí vlastnická práva jednotlivců až do pátého kolene.

0 0
možnosti

Nedovedu si představit, když si koupím židovskou písničku na i-tunes, jak by mohla být označená, že pochází z nějakého území:)

Dana Mentzlová

2 0
možnosti

Politika EU vuci Izraeli se nelisi od pristupu byvalych komunistickych rezimu. Je to tim, ze cele vedeni Evropske Unie je v rukou rudo- zelene kriminalni mafie, ktera svuj antisemitismus maskuje bojem proti sionismu. Importem islamu jenom potvrzuje svuj zamer destrukce demokraticke Evropy.

15 0
možnosti
Foto

A kde se tedy nalézá barbarství? Že by v EU?

0 0
možnosti
Foto

Je hezké, že si někdo osobuje autoritativně právo posoudit, kdo je na Blízkém Východě nositelem civilizace a barbarství. Už tato opovážlivost není asi znakem civilizovanosti. Je ostatně známo z dějin říše římské, že barbaři byli v mnohém pokročilejší než Římané.

A co se týče označování výrobků ze Samaří a Judeje, tak zde mnozí prohlašovali, že právě toto zboří budou podporovat svými četnými nákupy. Takže se nejedná o diskriminaci, alespoň pokud by politika EU vůči Izraeli neměla většinovou podporu.

A co se týče naopak celní preference zboží z Palestiny, tak zase mnozí se nechali slyšet, že Palestinci by se měli naučit pracovat a když tedy makají, tak je máme srážet na kolena tím, že jejich zboží nebudeme kupovat? Asi tanky od nich nekupujeme.

0 9
možnosti
Foto

jsou kultury hodnotnější a méně hodnotné. pokud se domníváte, že současná úroveň civilizace Arabů na Blízkém východě se třeba i jen vzdáleně přibližuje úrovni Izraele, tak to o Vás vypovídá mnohé. Stejně tak o Vás vypovídá to, že na jakoukoliv schopnost jednotlivé kultury hodnotit rezignujete, a egalitářsky je budete pokládat za rovnocenné.

Teze o Římanech a Germánech je samozřejmě úplně nesmyslná.

9 0
možnosti