Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... žabičky už mají tunýlky pod silničkama, po zelenejch obstrukcích po třiceti letech votevřeli celejch pět kilometříčků dálničky,- nóóó, tak se pustíme do smysluplnýho "skvótováníčka", žejo ?!,- ..... co je nám potem, že to je cizí majeteček VEU ?!?

1 0
možnosti

Vetsi nebezpeci nez od zelenych rozhodne hrozi od strany svobodnych obcanu.

1 11
možnosti

A co že všechno se chystají Svobodní zakazovat?

1 0
možnosti
Foto

Buď jsou daně morálně obhajitelné a pak ty asignace jsou v pořádku a nebo jsou nemorální a pak je jedno k čemu je lupiči použijí nebo jestli vám umožní vyhodit je na nějakou, jimi schválenou, hromadu.

Podle ideologie anarchokapitalismu, se kterou se ztotožňuji, jsou daně sprostým vydíráním či loupeží a nejsou morálně obhajitelné. Z hlediska strategie je dovoleno bránit se jakýmkoliv způsobem, tedy i lhát ovcim jak ten lup použít a pak to udělat dle vlastního ideového přesvědčení. To znamená, že od vás bych očekával , pokud byste byli vládnoucí stranou, seškrtání příjmové a výdejové části rozpočtu a postupné snižování daní.

1 1
možnosti
Foto

je to tak, daně jsou krádež. ale to by vydalo na celý další článek. pokud posuzuji nějaký daňový koncept, a hodnotím ho jako přijatelný nebo úplně mimo, vycházím z kontextu dnešní politické situace. takže například s rovnou daní bych v rámci možného souhlasil, s degresivními sazbami taky, s progresivní daní ne, a stejně tak s daňovými asignacemi ne.

3 0
možnosti
Foto

Pokud je někdo nebezpečný pro svobodu jednotlivce tak je to vaše strana, která se ale naštěstí nikdy do parlamentu nedostala a v dohledné době ani nedostane.:-)

0 12
možnosti
Foto

Pokud svobodu berete jako fašismus nebo socialismus, tak ze svého úhlu pohledu si můžete myslet, že hovoříte správně. Reálně jste vedle jak ta jedle.

5 2
možnosti

Zajímavé pro mě je, že ač mají Zelení u voličů přízeň pohybující se nad dvěma procenty, stále se těší pozornosti nejen médií, ale jak je v článku popsánu, i politiků, osazenstvo Kliniky dokonce dostalo jakési ocenění od Charty 77.

Takže v jistých kruzích nalézají pochopení. Asi tak, že svůj k svému. Ale do Parlamentu se nedostanou ani letos, na to vsadím boty. :)

11 0
možnosti
Foto

J59i37ř19í 26T16o43m38á66š

23. 1. 2017 15:49

Čím šílenější program, tím menší šance, že s ním uspějí. Tedy aspoň doufám.

7 0
možnosti
Foto

Karma !R^

Když ono je to tak "krásné a přitažlivé a morálně nadřazené" být "zeleným" a dát tak hlasitě najevo onen "postpubertání vzdor" vůči všemu, co představuje ten "odporný svět kolem řízený naprosto nehodnými lidmi".

Pan Stropnický junior je toho ikonou! Je to vůdce, za kterým mladí jdou!

Jak byla kampaň "Přemluv bábu a dědka", tak by to tady možná chtělo naopak kampaň "Bábo, nařezej vnukovi a vnučce!". Zavčasu - než bude pozdě!

19 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.