Diskuse

Probudí nás útok v Berlíně z proislámského appeasementu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Minimálně Vašeho kolegu blogera Radka Polického neprobudí nic.

3 0
možnosti
Foto

Toho zbabělého, minusy trollujícího jedince, který se štítí pravdy?

0 0
možnosti

Pokud nebude na politicko - právní úrovni řešen vztah mezi islámskou naukou a evropským právem, nedojde k zásadnímu posunu.

Také jsem zde psal podobné rozbory, ale p. Banga mně za ně sundal z hl. strany. Je dobře upozorňovat neznalé na problémy s islámem, ale nedojde k žádnému posunu v řešení, když průměrný nestranický volič s našimi názory souhlasí (cca 80% populace), ale ve volbách dá hlas např. ČSSD.

2 0
možnosti
Foto

"Milióny lidí včetně mne se ptají, jak je možné, že na vánočních trzích, které jsou oslavou života, dojde k vraždě? Na tuhle otázku odpověď nemám," prohlásila Merkelová.

Ano, to mě taky dostalo!

Ve skutečnosti se miliony lidí na něco takového vůbec neptají, protože odpověď dobře znají - že tady vraždila, vraždí a bohužel znovu bude vraždit nenávistná islámská fašistická ideologie.

Cokoli jiného je neuvěřitelným lhaním a pokrytectvím majícím na svědomí lidské životy!

Děkuji za článek! R^

A upřímně řečeno - pokud to "probouzení z proislámského appeassementu" bude ještě nějakou delší dobu trvat, pak se začínám docela obávat toho, co bude. Protože všechno má své meze a potom nějaká taková probuzená (byť oprávněná či jakkoli důvodná) masová nenávist vůči všem muslimům bez rozdílu také nemusí být vůbec nic hezkého!

Nečinnost a bagatelizace problému už trvá příliš dlouho! Rv

9 0
možnosti
Foto

A38l23e56š 38M19e23r20t11a

21. 12. 2016 18:07

Člověče, jak můžete vy, který se ve svém profilu hlasíte k svobodě jednotlivce a liberalismu, vystupovat proti volnému pohybu osob, tedy svobodnému výběru místa, kde chcete svobodný člověk žít a pracovat. Myslím, že otcové liberalismu by z vás neměli příliš radost.

0 5
možnosti
Foto

Pane Merto, unikly vám přinejmenším dvě zásadní věci. Nikdo nemá nic proti volnému pohybu osob, ale i ten má svá pravidla. I uvnitř Schengenu se pohybujeme s osobními doklady aby byla možná naše identifikace. Pro osoby mimo Schengen to platí dvojnásob. Nikdo nesmí svévolně a ilegálně překračovat hranice jakéhokoli státu a už vůbec ne lézt někam bez dokladů a opálenými konečky prstů tvrdit, že je Mustafa ze Sýrie a zdrhá před válkou. Před válkou by totiž z válečných oblastí nikam neutekl, to si sekerníci z IS dokáží dobře pohlídat.

Dále jste hodně ujel s tím "pracovat". Naprostá většina těch, co se do Evropy, pod záminkou útěku před válkou nacpali, nepracuje a ani se pracovat nechystá. Navíc nemá ani co se týče kvalifikace co nabídnout. Za poslední dva roky získala Evropa něco okolo dvou milionů dárečků, které bude akorát krmit a oni se budou množit, aniž by se namáhali alespoň zvládnout řeč svého hostitele a budou ve svých požadavcích stále náročnější a drzejší.

2 0
možnosti

Právě jsem se dozvěděl z ČT ústy německého úředníka, že Tunisana nebylo možné vyhostit, protože neměl platné doklady. Co na to říct? zdá se, že Evropa se podělala sama ze sebe.

14 0
možnosti

Nemci se nikdy neprobudi. Jeste v kvetnu 45 verili Vudci, ze pouzije tajnou zbran a oni zvitezi. Wir schaffen das.

6 0
možnosti

:-).....Napsal jste to výborně, ale........kde to začalo a jaký to má cíl? Položme si tuto otázku, jděme postupně do minulosti a zákonitě se dopracujeme poznatku, že toto je proces záměrně vyvolaný. Merkelová je jen nastrčeným prostředníkem tohoto dění.R^R^R^

11 2
možnosti

R^

Víc se k tomu říct nedá.

9 0
možnosti

Pěkně a výstižně napsáno.

10 0
možnosti