Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Fašistická organizace. Útok muslimů včera nebyl ojidinělí, aby se mohlo říkat to "to nebyli muslimové". Útoky muslimů jsou tak časté jak jejich modlitby - Afrika, Austrálie, Asie, Dálný východ, Evropa, Vždyt jen za půl roku těch jejich útoků bylo víc než akcí v separatistické válce na Ukrajině. Ano fungování tohoto kultu je úměrně srovnatelné s válkou. !!

3 0
možnosti
RH

By nebezpečný i ten popraveneny policista, když zemřel na naší straně?

4 0
možnosti
Foto

nevím na čí byl straně , ale jen to dokazuje, že islámci jsou si nebezpeční i sami sobě natož pak nám kafírům.Tím se potvrzuje že to není o lidech ale o zrůdném náboženství

1 0
možnosti
MK

Napsal jsem v článku, ne pomatenci a duševně nemocní teroristi, ale islám jako takový má v sobě zabudovanou duchovní chorobu. Ovšem ne každý se nakazí. Jen mám problém se skutečně umírněnými, kteří by nikomu neublížili a dokáží přesně pojmenovat, v čem je praktikování islámu bez násilností lepší, než standart spotřební společnosti.

    Bohužel, jen těžko lze se ohradit vůči ideologii hlásající násilí a přitom je z tohoto hodnocení vyjmout. Zatím setrvávám na postoji, že pokud ti umírnění nevystoupí ze stínu mlčící většiny a neukáží adresně na ty radikální a nevymezí se vůči nim, budou posuzováni se všemi dohromady. Znamená to ovšem i diskusi nad Koránem a sůnnami, kde lze při přiložení popisu života Mohameda jako klíče určit, že řada veršů, obsahující násilí, bylo dobové, účelové a nemá všeobecnou platnost. A to je další zádrhel: diskutovat nikdo nechce. Nicméně, řečnická otázka: při vypuštění násilných pasáží z Koránu, bude dotyčný ještě Muslim?

3 0
možnosti
JK

Co by nebyl?

Jestli chce výdobytky 21. stol. ať sepíše Korán 2000

1 0
možnosti
KB

K37a56r89e87l 76B47o49k

8. 1. 2015 15:36

Správně již řečeno. Do kamene tesat.R^

9 0
možnosti
Foto

L49u52b96o12š 43K79r10á12l

8. 1. 2015 15:31

kolega bloger mi mluví z duše R^R^R^R^ kdyby jsem mohla dát super-karmu, máte ji. Akorát zaneřádit životní prostředí spadem, to je nebezpečné.. a navíc se na vás vrhnou zbytečně pachatelé dobra a JELITA NÁRODA a budou mluvit jen o extrémismu. Další obsah díky tomu budou ignorovat. Nedávejme jim šanci...

10 0
možnosti
IK

Do kamene tesat.

Tedy až na ten atom. Není třeba způsobit ekologickou katastrofu, důsledné a masivní nasazení konvenčních zbraní by stačilo. A důsledné a nemilosrdné odmítání jakéhokoli projevu muslimské nesnášenlivosti tam, kde už se v Evropě usadili. Počínaje tím, že se nebude ustupovat od našich kulturních a náboženských zvyklostí a konče tím, že v Evropě se nechodí po ulici se zakrytým obličejem. A žádná finanční podpora nemakačenkům a neschopným (kromě skutečně postižených, ti za svou neschopnost pracovat nemohou).

Ale jak říkám, vystihl jste postatu věci.

19 0
možnosti
Foto

Můj kolega z práce má na věc názor  - atom, vybetonovat kráter a udělat obří parkoviště. Musím se přiznat, že mu začínám rozumět...

2 0
možnosti
JC

Největším nepřítelem je EU, proto ta nás svou ideologií zbavuje práva na sebeobranu před islámem (a jinými nebezpečími).

7 5
možnosti
SB

A ještě větším nebezpečím než samotný islám je to, že my mu dobrovolně ustupujeme a že si o něm děláme iluze. Nebo možná si neděláme iluze, ale nechce se nám píchnout do vosího hnízda. Naše bohorovnost je ještě větším nebezpečím než ten vlastní islám.

17 0
možnosti
KM

Mluvte prosím pouze za sebe. Já islámu dobrovolně neustupuju a nedělám si o něm iluze.

3 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.