Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A50d13a89m 62S59t34a77v36a

19. 8. 2014 16:24

"....ukazuje Západ ....":Taky si to říkám....

0 1
možnosti
PH

Dokud, mezi národy probíhala materiální i duševní výměna, tak civilizace vždy vzkvétala, rozvíjela se k dobrému a pokroku.

7 0
možnosti
JK

Můžete mi jmenovat odkud k nám někdy přišlo něco dobrého? A to dokazuje jen, že nejlepší je poradit si sami, bohužel naše vlády již 20 let dělají totéž co ukrajinská - pátou kolonu velkokapitálu a novému světovému řádu a majetek stačila prošustrovat již ta první Klausova.

15 8
možnosti
JB

V Ruské TV na zprávách denně běží nějaká reportáž, kde ukazují jak si s čím poradí a kde vezmou náhradu. A to včetně rozšíření svého zpracovatelského průmyslu. Rus je zvyklý na nedostatek z režimu před 25 léty. Někteří mladí budou asi těžko přivykat. Jde o velká města. Na venkově se toho u nich se zásobováním moc nezmění. Coca Cola, cigarety Marlboro  tam budou určitě všude i na venkově, protože těch se embargo nemůže dotknout, leda že by je vláda vyhnala ze státu. Anglické automobilky vyrábějící luxusní auta jsou v německých rukou. A tam dohoda vždy bude.

2 0
možnosti
JR

J65a75r83a 76R33a90n85k

19. 8. 2014 17:08

Sankce s nektery zememi existovaly jiz davno pred 50 lety a Fungovaly, ne ze ne! Jen e o tom v socialistickych novinach tolik nepsalo, nektere stale existuji!!

2 3
možnosti
MN

karma .. ale rekl bych ze to od nekterych pekne schytate ;-D...   jinak je mozna zajimave si precist: http://www.novinky.cz/ekonomika/345346-sankce-zacaly-ucinkovat-v-rusku-zdrazuji-potraviny.html  .... vsechny clanky tohoto typu postradaji vzdy tu druhou cast, ktera je jaksi vynechana, ze ceny mnoha potravin byly a jsou v Rusku nizsi nezli u nas. Navic Rusko neni zadny chudak, zatimco v USA se tisknou papirky v tiskarnach cenin, tak v Rusku se zvysila tezba zlata za rok o 37%. Je treba se vratit zpet k jednacim stolum a neukazovat si kdo ma vetsiho pindika, natoz to zkouset s harasenim zbranemi- tudy cesta proste nevede. Ta je ve spolupraci a v rovnem postaveni. Ani USA nemaji pravo na to, aby se povazovaly za vudci svetovou velmoci, jak rekl pan Obama. Proto potrebuji Rusko zatlacit do izolace, protoze se zacalo rozvijet vice, nezli se Zapadu libi!

18 8
možnosti

@Miroslav Nigrin. Naprosto s vámi souhlasím, ještě bych podotkl. USA nyní potřebuje nějaký velký válečný konflikt, tobí se v triliardových dluzích, a velkou válkou by se jejich státní kasa,zjednodušeně zresetovala, a jela by zase nanovo.

Nezastávám se Ruska ale ani USA.

13 6
možnosti
Foto

"z Ruska nepřišlo nikdy nic dobrého"

Na ruskou zmrzlinu mi nesahejte.

7 3
možnosti
MP

Sankce a protiruská štvavá kampan nedopadne dobře.  A doplatíme na to všichni. Víc, než si kdo myslí... Cui bono?

11 10
možnosti
KC

Pane Miroslave, kdo anektoval Krym? Takže je třeba držet pusu, když se hrubě porušuje mezinárodní právo a konvence?

6 4
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.