Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Asi si budu muset něco od Kellera přečíst. Protože jak čtu jeho oponenty tak je mi jasný že má určitě něco do sebe.

2 3
možnosti
JH

J36a47n 73H31a47v63l22i56n41a

23. 5. 2014 12:30

myslite si, ze se dozvite neco zajimaveho od pitomce? Prectete si Marxe, dozvite se to same bez prezvykani jednim dulezitym blbem

1 0
možnosti
JH

Jste na velkem omylu!! Keller nelze a hlavne nechape, on je opravdu tak hloupy! Pro nej je i socialni demokracie moc pravicova, on je totiz skalni komunista Bilakovskeho typu, to je cela ta zahada

Kdybyste poslouchal ty jeho kecy o Beskydech a jejich rozvoji....mistnim se otvira kudla v kapse a hledaji vidle

3 1
možnosti
JK

Je to tak. Potkávám ho často, ten jeho fanatický kukuč nelze přehlídnout. Považuju málem za trestné, že takový člověk infokuje (učí) mladé generace. A to přes den učí a po večerech objíždí školit místní a okolní buňky komunistů.

0 0
možnosti
Foto

Já se například flákám velice rád. Vydělám si co potřebuji k životu během pár hodin a pak si mohu užívat. Keller a podobní potřebují ovšem nádeníky z kterých žijí a tedy se děsí toho, že by prořídly řady těch co na ně dělají 40 hodin týdně za peníze které jim stát o víc jak polovinu zkrouhne. Říkám si, že když si někdo chce marnit život tím že vydělává na podobné vyžírky, proč bych mu to měl rozmlouvat?

3 0
možnosti
Foto

No jo, pan Keller už je postarší pán a žije v bludu informací, které do něj nalili v mládí.

3 0
možnosti
Foto

Autore, jakou vážnou mentální poruchu byste diagnostikoval např u Augusta Comte, Maxe Webra či takového T.G. Masaryka? 8-o

0 0
možnosti
JK

Až jsem se lekl, že přirovnáváte našeho levicově fundamentalistického sociologa Kellera k Vámi jmenovaným světovým kapacitám sociologie .. ;-D

Ale pak jsem si uvědomil, že jste jen chytla za slovo autora článku v jeho ne moc pravdivém úvodu, kdy paušálně a demagogicky dehonestoval skoro všechny sociology stylem, za který by se ani ten "sociolog" pan Keller asi nestyděl! ;-D.. 

Takže ano, máte pravdu,.. autor článku pan Zálom ve svém oprávněném rozhořčení nad nesmyslným a demagogickém paušalizování pana Kellera (který posměvačně tvrdí, resp.lže,  že muži a ženy vyznávající program pravice musejí podávat naprosto špičkový výkon v jakémkoliv věku..  a že těmto lidem poté co odepsali stát zbývá už jen vlastní rodina .. a nakonec prý "jen svoboda k živoření"... ) silně přestřelil a za účelem oprávněné kritiky toho bolševika (schovávající nyní své fundamentalisticky rudé názory pod oranžový háv ČSSD) hodil téměř všechny sociology přes palubu...! 

Máte tedy v tomto pravdu.. ano, nejsou všichni sociologové takoví fundamentální levicoví pošuci, jako je ten bolševik pan Keller! .. kor ne ti, co jste vyjmenovala!:-)

Každopádně všem, kteří ještě neuvěřili tomu, že pan Keller je na tom z hlediska sociologické vědy velice špatně  doporučuji si přečíst ten jeho blábol v Právu, zde ještě jednou odkaz:.. http://www.luboszalom.cz/keller.jpg

Jsem přesvědčen, že po přečtení daného článku bude všem o stavu zdraví pana Kellera jasno! .. ;-(

3 0
možnosti
TH

Prvni odstavec Vas diskvalifikuje.

0 4
možnosti
Foto

Nemám vlastně nic proti sociologii - je to zajímavá společenská věda zkoumající vztahy mezi jedinci společnosti.

Bývalý člen KSČ, soudruh Keller, ji zcela diskvalifikuje.

Ale vlastně z toho můžeme odvodit docela dobré poučení: pan Keller je vysokoškolským profesorem, a všechny ty úchylnosti zcela legálně (za veřejné peníze) přednáší studentům jako pravdy sociologie.

Tedy nejen, že dále žijeme v socialismu, ale socialismus se nadále přednáší na univerzitách a ekonomických školách jako oficiální koncept vývoje společnosti.

10 0
možnosti
RP

Nemohu s Vámi souhlasit. Skutečnou vědu, třeba fyziku, by nedokázal diskreditovat ani tupý bolševik Keller. "Věda", kterou lze diskreditovat, stojí na hliněných nohou a nepomůže jí vůbec nic.

2 0
možnosti
LC

Pane Zálome, ono to je ještě horší než píšete. Stát vás nejen zákonem donutí s ním "podepsat" smlouvu, ale když dojde z jeho strany na plnění, poté co vy jste všechny podmínky dodržel, tak okamžitě vymyslí jak se povinnosti vyhnout. Třeba dodatečným, mimořádným, ap. zdaněním.

7 0
možnosti
AM

Doufám, že kritici profesora Kellera jsou stejného názoru i na profesora Putnu-buznu, který nikdy nesdělil žádnou kloudnou myšlenku na rozdíl od profesora Kellera,jehož články se nemusí líbit ale mají hlavu a patu.

3 9
možnosti
Foto

Máte na mysli i ten o kterém je zmínka v článku? Fakt?8-o8-o

0 0
možnosti
ZJ

Pan Jan Keller za celý svůj život nevytvořil nic užitečného. A žije pouze díky prostředkům, vyprodukovaným kapitalismem. Bohužel, takových kellerů nám Masarykova Univerzita v Brně, Karlova Univerzita v Praze a Další Alma Mater sociologů politologů a jím podobných "vědců" , vychrlí každý rok stovky. Stačí je podívat na studijní obory těchto škol.

¨Sociologie není vědní obor, to je nemoc.

10 2
možnosti

Financování oněch vysokých škol závisí na poptávce studentů po této škole. Kdyby se žádný student nepřihlásil, tak veřejné vysoké školy . Jejich užitečnost lze měřit velikosti poptávky po vzdělání na těchto školách. Pokud studenti považují své vzdělávání na těchto školách za přínosné, tak i vyučující na těchto školách odvádějí užitečnou práci. Užitečnost této práce lze podstatě měřit velikostí výdělku,  kterého se jejich  studenti zřeknou během svého studia na oněch školách.

1 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.