Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96a90n 94R51á89ž

15. 1. 2022 12:01

Zákony, dokud jsou v právní moci, se dodržovat musí. Jinak nastává anarchie.

Autor si vybral zákony, které považuje za debilní a dodržovat je nehodlá, jiný občan si vybere jiné zákony, které nehodlá dodržovat....atd....atd.

Vědomě nedodržovat zákon jen proto, že ho někdo považuje za debilní, je trestuhodné. A to platí všude na světě.

0 0
možnosti
Foto

i Norimberské zákony? Například.

1 0
možnosti
Foto

Vaše ani moje blogy nikoho nezajímají. Až vezmete do ruky zbraň bude to zajímat všechny.

0 0
možnosti
Foto

J64o37s42e89f 92B11á68r38t36a

15. 1. 2022 10:59

Myslím si, že ten váš výrok - Bezskrupulózní a zároveň chaotická kovidová politika vlády - budete ještě hodně potřebovat.

0 0
možnosti

Hodte ten link na necenzurovany blog alespon do diskuse.

0 0
možnosti

Co za konina!RvRvRv

Jsem pro povinné očkování, jako drtivá většina ve všech civilizovaných zemích a národů.EU

0 4
možnosti
Foto

Tak si běžte přidat a neopruzujte ty, kteří to nechtějí.

2 0
možnosti

Zcela obecně ...doporučení, aby občané byli neposlušní vede k anarchii a nepotřebě státu. Tak jako svoboda pěsti mého rivala končí na špičce mého nosu, tak je to i se svobodou těch co nesouhlasí s doporučením establishmentů jednotlivých zemí. Obdivuji váš entuziasmus , že stávající vláda bude postupovat jinak a najde přístup lepší a vhodnější než vlády právě vámi jmenovaných zemí.....

0 0
možnosti
Foto

To máte jistě pravdu, ale bez občanského tlaku zdola, skončíme u covid fašismu australského typu.

3 1
možnosti
Foto

Bohužel lidé chtějí někoho poslouchat, jsou totiž přesvědčeni, že když budou věřit státu, bude učiněno dobru a spravedlnosti zadost. Lidem důvtipně není umožněno zvolit jinak. V době, kdy dospějí do věku, ve kterém jsou schopni koncepčně uvažovat, je státismus tou nejsamozřejmější samozřejmostí.

Doplním váš článek citátem z Basiata.

Princip kolektivního práva – důvod jeho existence a oprávněnosti – je tedy založen na právu jednotlivce; a společná ochrana tohoto kolektivního práva nemůže logicky mít žádný jiný účel než ten, který zastupuje.

Tím pádem nemůže-li jednotlivec oprávněně užít sílu proti osobě, svobodě či vlastnictví někoho jiného, potom je – ze stejného důvodu – neoprávněné i kolektivní užití síly k zabití a zničení svobody nebo vlastnictví jednotlivců či celých tříd.

4 0
možnosti

Pozdě, ale přece.

0 0
možnosti

Díky!

(a na viděnou jinde R^ )

8 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.