Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy se jistě nutit nenecháte a jsem si jistý, že zbytek národa se rozhodne dle své úvahy ať tak, či onak.

2 0
možnosti
Foto

Ale o ničem jiném pan Zálom ani nepsal.

6 0
možnosti
Foto

Psychopaty neposloucháme.

Naštěstí vás nikdo nezvolil a bůhdá ani nezvolí.

3 4
možnosti
Foto

Když nezvolí, budete tady mít Babišův absolutismus na další čtyři roky, protože ti kašpárci, co si dnes říkají opozice, proti němu nic nezmůžou. A teď si jděte pro sichr pro třetí dávku.

5 1
možnosti
Foto

J56a52n 14Š59i56k

7. 9. 2021 13:36

Nechci Vám kecat do Vaší vášnivé politické agitky, ale nemohu si pomoci. Možná pokud byste používal méně expresivních výrazů jako lháři, zbabělci, zločinci a pasivní občané (snad jste zapomněl dodat ovce ?!?), potom by na ta náměstí přišlo více lidí a ještě více z nich by vás i volilo nebo alespoň o tom uvažovalo. Potíž totiž je, že dlouhých únavných projevů s podobným výrazivem už má většina voličů dost. V lepším případě usínají po prvním odstavci a v tom horším se otočí a jdou za jiným. Hezký den

9 2
možnosti
Foto

Ti zločinci z vlády a parlamentu si méně expresivní výrazy nezaslouží.

2 0
možnosti

Srovnáváte nesrovnatelné. Nakažlivá nemoc, která v ČR nyní opět naběhla na svůj smrtící exponenciální vzrůst (reprodukční číslo nad 1[1]) srovnáváte s trochou toho nepohodlí a ohleduplnosti k druhým jako kdyby vám měli nejmíň amputovat ruku. Jste zlej, bezcitnej člověk.

[1] https://cnn.iprima.cz/nejvyssi-cisla-od-zacatku-cervna-laboratore-za-pondeli-odhalily-391-pripadu-covidu-33057

2 9
možnosti

Uvědomte si laskavě, že se nejedná pouze o Vaši svobodu. Vaše svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého a to svoboda a právo na zdraví. Předpokládám, že netoužíte po tom,aby se vedle Vás bez omezení pohyboval na př. člověk s otevřenou TBC.

7 11
možnosti
Foto

Vy jste někdy dříve než přišel covid koukal kdo má co za chorobu? Jen hloupě papouškujete co vám někdo nalil do hlavy.

11 4
možnosti

Hlavní hygienička Svrčinová uplatňuje zastaralý model, podle něhož posílá do karantény celou třídu, když se v ní objeví jedna pozitivita (přitom může jít o falešnou pozitivitu). Rakousko tohle nedělalo ani letos na jaře: do karantény se poslaly jen nejbližší kontakty s nakaženým. Berlín dnes posílá do karantény jen nejbližšího žáka vůči infikovanému, ale jen na 5 dní, nikoli na dva týdny, protože lékaři ověřili, že za celou pandemii se 95 % školních dětí posílalo do karantény zcela zbytečně, mezi sebou se děti ve škole takřka nenakazí.

3 0
možnosti

Osobně se domnívám, že většina občanů je zklamaná z prezidenta Zemana, nechtějí v čele státu politika tíhnoucího z neznámých důvodů k Rusku a Číně. Pak taky hodně občanů nechce v čele vlády člověka podezřelého z protiprávního nakládání s veřej. prostředky a navíc podezřelého ze spolupráce s StB. Vládní ČSSD se dost odklonila od části české inteligence, která chce moderní levicovou nekomunistic. veřejnou politiku. Tzv. demokratická opozice budí v občanech nejistotu: zda se k nim bude po volbách chovat slušněji než stávající vláda, zda založí mj. zdravotní politiku na vědě, nikoli na jedincích se střetem zájmů. Osobně mi hodně vadí, že tzv. demokratic. opozice vychází oficiálně z dat a polopravd či lží MZ ČR, co se týče covid-19 a vakcín. To nemají žádné odbor. síly, které by jim poskytly lepší informační servis na základě analýz z poznatků evropských a dalších odborníků? Děti a rodiče jsou vydíráni, stejně tak zaměstnanci ze strany agresiv. zaměstnavatelů. Zvolme cestu rozumnějších evrop. zemí, např. Švédsko lidi neobtěžuje covid-pasem ani nadbytečně rouškami, podobně Dánsko ruší covid-pas: epidemie v Evropě neexistuje, jen lokální výskyt nových případů bez negativ. dopadu na úmrtnost a hospitalizace. Sněmovna by měla především zrušit pandemický stav.

1 0
možnosti

Odbornice na vše. A teď ještě něco k F1

7 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.