Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aktivista Zálom nenávidí nenávistné aktivisty...

0 1
možnosti
Foto

Já nejsem aktivista. ;-O

0 0
možnosti
Foto

Myslím že můžu prozradit. Připravujeme blokádu této okupační cyklojízdy. ;-)

3 0
možnosti

Auta okupují města každý den.

Co chystáte proti nim?

0 0
možnosti

To jsou věci, proti čemu se dá protestovat, pochopil bych akci podporující elektromobily a snižování jejich ceny, ale toto....;-O

0 0
možnosti

To chcete demonstrovat za nižší ceny surovin na světových trzích? 8-o

Cena elektromobilu je vysoká, protože na jeho výrobu je zapotřebí mnoho poměrně vzácných vstupů. S rostoucí výrobou půjdou tyto ceny nahoru - elektromobily tedy budou už jen dražší. Nebo spíš výrazně dražší.

2 0
možnosti
Foto

Dlouhé kolony, v každém autě jeden řidič, znak individualismu, svobody a skvělé životní úrovně, všichni jsou z toho čekání na prášky, dýchají zkažený vzduch...

Pak následuje volný pád/Falling Down (skvělý film s Michaelem Douglasem) až tam ona glorifikovaná svoboda spěje. Jezděte sockou a máte klid! Nebo na kole, což bych si v nyní Praze netroufl.

3 1
možnosti
Foto

Poslyšte, pane kolego, že oni Vám sebrali řidičák. ;-D

8 0
možnosti

Kdyby raději slavný Auto-Mat vychovával cyklisty k dodržování pravidel silničního provozu : jízda po přechodu, jízda po chodnících, nedávání přednosti v jízdě, osvětlení, povinná výbava kol ... Rv Co k tomu dodat, zelená je naše budoucnost, zpátky ni krok.

10 0
možnosti

No, jízda po přechodu problém není, zákon ji nikde nezakazuje, problém je spíše ten, že cyklisté mají ve svých hlavách zafixováno, že tím, že vjedou na přechod mají absolutní přednost. Což už pravda není.

K těm zlozvykům bych ještě přidal nedávání znamení o změně směru jízdy....

2 0
možnosti

Jak to tedy je s tou svobodou? Svoboda je jenom pro ty správné? Bohužel si musíte uvědomit, že pokud chcete svobodu, tak musí platit pro VŠECHNY, bez ohledu na názory, které zastávají!

1 0
možnosti

A čeho jiného by to jako měla být demonstrace, než síly? Už jste někdy ve zprávách viděl demonstraci slabosti, povolnosti a poddajnosti? ;-D

2 0
možnosti
Foto

Doufám, že pojedete v čele. ;-(

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS