Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46a73n 92R98á30ž

9. 3. 2021 16:04

Demonstrace, kde není nikdo z těch, kdo vystupují schopen definovat cíle, kterých se má demonstrací dosáhnout a nevystupují tam věrohodní lídři schopní přesvědčit dostatečnou množinu lidí, že mají plán, jak těch změn dosáhnout, jsou jen setkáním frustrovaných jedinců, kteří si chtějí křikem a nadávkami ulevit svému naštvání.

Podobně amatérsky organizované demonstrace, jako byly v neděli, ničeho dosáhnout nemohou.

Chcete snad dosáhnout demisi vlády? I kdyby k tomu někdo Babiše donutil, o čemž pochybuji, k ničemu rozumnému by to stejně nevedlo. Zeman pak pověří stejně Babiše, aby sestavil t.zv. "úřednickou vládu" která bude vládnout v pohodě i totalitně bez důvěry Sněmovny až do podzimu. Sněmovna se totiž rozpustit nemůže, i kdyby k tomu poslanci našli odvahu, protože předčasné volby znemožnil Ústavní soud.

1 0
možnosti
Foto

Ta na Staromáku rozhodně nebyla amatérská. Stejně jako obdobná naše demonstrace v lednu, taktéž na Staromáku.

Jinak ano: demise vlády a následně vláda úřednická, nepolitická, která bude problém řešit bez toho, aby se dívala na své preference. Vláda, která bude mít odbornou erudici, a to v neposlední řadě v oblastni ekonomie, ta tam ted chybí.

1 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem Vás měl za rozumného člověka...

2 0
možnosti
Foto

Luboš Zálom 97798

Facebook

Asi se k vám nedostalo, že jdeme společně s Trikolorou a Soukromníky. A nevíte ani, že Trikolora a Svobodní mají dle únorového průzkumu společně preference 5,5 %

.......

Můžete uvést zdroj této informace?

0/0

doporučit

0 0
možnosti
Foto

Ano, můžu uvést zdroj této informace.

0 0
možnosti
Foto

Luboši, pokud jsi ochoten si na demonstraci stoupnout vedle "lidí" jako je Volný či Peterková, jsi nemocný člověk a neměl bys veřejně vystupovat, ani psát blogy...Je mi tě líto (a blijící smajlík)

5 4
možnosti
Foto

Systém, ve kterém všichni žijeme, je zvrácený a mnohým lidem naprosto překopal morální hodnoty. Naštěstí jsou tu lidé, jako například autor tohoto článku, který ctí přirozené etické principy.

Ten kdo se ztratil a podlehl, jste vy pane Durčáku.

5 7
možnosti

Ten projev je hezký. Když si srovnám všechny okolnosti tak musím s lítostí konstatovat, že i kdyby projev zazněl, tak by se nic nezměnilo.

1. Nečekejte, že v říjnových volbách se situace zlepší. Sám jste napsal jakou roli dnes hraje opozice. Stanjurova slova o tom, že na vyslovení nedůvěry počká až se zlepší situace, přesně dokresluje charakter opozice.

2. Ujasněte si jakou chcete demonstraci. Buď pokojnou, nebo španělskou.

Pokud pokojnou, tak budete mít podporu sympatizantů, ale stejně nedojde ani k demisi, ani k rozhoupání opozice viz bod 1. Akorát na tom vydělá Okamura.

Španělská demonstrace bude proti srsti vám a vlastně každému pokojnému demonstrantovi. Ale bude mít požadovaný účinek. Nejde ale smíchat obě verze demonstrace dohromady. Pokojná sobotní demonstrace se španělským nádechem jen vytvořila situaci, kdy policie vyhrála. Takže buď pokojná, které se musí zúčastnit všichni, nebo násilná, které se musí opět zúčastnit všichni. Nejde hodit špinavou práci na pár agresorů před policejním zátarasem a pak na záběrech vytřískat mediální body. V čem byste si lišil od opozice viz bod 1.

3. To je proti srsti úplně. Občanská válka, nebo vytvoření mučedníka po vzoru Palacha, nebo Husa. Kdo se obětuje?

Chápu že můj příspěvek je kontroverzní, budící násilí, dosaďte si sám. Když se ale vrátíte ke svým slovům v textu článku o totalitě a boji, porušování amorálních zákonů po vzoru Luthera Kinga atd jak moc je vzdálený realitě?

2 0
možnosti

Bohužel, máte v mnohém pravdu, je to patová situace a tentokrát už nemáme ani majora Žifčáka, co by sehrál "mrtvého studenta" pro oficiálně "štvavé vysílačky", to byl ten klíčový moment, kdy lidi vyšli ve velkém do ulic v 89, což takhle konkurs na "studenta Šmída"?

0 0
možnosti

Karma R^R^R^

Po pročtení diskuse se mi vybavila slova z Bible o házení perel....

7 0
možnosti
Foto

J65a79n 43Š21i53k

8. 3. 2021 19:24

Jste si opravdu jist, že Vám projev zakázali ONI a ne pořadatel? Já totiž být pořadatelem, tak Vás na pódium nepustím, protože tak předlouhý projev byste začal číst v neděli ve 14.00. a skončil v 18.00., tedy dávno po demonstraci. Jinak vidím, že článek zde stále visí, asi na Vás ONI zapomněli. Nebo...Možná jste v tuto chvíli již ve vězení a trpíte za své názory. Asi Vás teď čeká i něco horšího. Jako za okupace, viďte? Nevím, kde se ve Vás a Vám podobných bere ta neuvěřitelná ubohost srovnávat dnešní dobu s dobou okupace. Chápete vůbec, jak lidé v té době trpěli? Svými příměry na ně a jejich oběti jenom plivete. Ale to je taky svoboda, člověk si dnes může žvanit co chce. Jen Vy nesmíte, jak vtipně uvádíte v nadpise článku, že..

14 4
možnosti

Pane Šiku,

ubohost je neuvědomit si souvislosti a nevidět plíživé cesty, které směřují k podobné, dosud však nevídané hrůze.!!Rv

0 6
možnosti

Škoda, umělecký zážitek to mohl být docela pěkný.

Co zakázali drezúru zvířat, zbyli nám v cirkuse už jen ti klauni...

15 2
možnosti
Foto

Inu, pan Trčálek, Čáryfuk blogu na idnesu.

3 0
možnosti

Jak vidíte, nikdo vám nebrání šířit vaše názory a myšlenky. Klidně si to nahrajte a vyvěste na YouTube, zašlete do redakcí atd.

Kvůli vaší řeči to určitě nebylo. Platí nějaké zdravotně bezpečnostní opatření, tak to holt nejde na našlapaném Staromáku. Stejně tak by vám to zatrhli, kdybyste chtěl řečnit uprostřed několikaproudové dálnice za plného provozu.

Prostě člověk má svoje práva a svobody .. ale to neznamená, že není omezen vůbec ničím.

To neříkám jako nějaký fanoušek vlády nebo člověk vyděšený z pandemie. Vůbec ne. Ale chápu ta opatření (i když je jako většina úplně úzkostlivě nedodržuji a ve skutečnosti to po mně ani takto nikdo nechce) a připadají mi normálnější nežli řada hysterických reakcí a výlevů. Nejsem proti kritice, ale spíše proti přílišnému (až legračnímu) dramatizování.

Neděje se tu nic, co by jinde nemělo obdoby.;-)

10 1
možnosti
Foto

Kecy v kleci......:-/

2 2
možnosti
Foto

Ano, žijeme v kleci.

5 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.