Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Divím se jen majiteli výstaviště, že státu nesnížil cenu za pronájem. Ovšem žádal o snížení vůbec někdo? ?

1 0
možnosti

Odpověď je nesmírně jednoduchá - Polní nemocnice je zrušena, protože rekvizita již není potřebná. Fotky již byly zveřejněny, oslavné články zveřejněny.

Podobně je tomu s bývalou návštěvou Bílého domu, v USA. Monice kostým slušel - nyní dřevorubí v lesech ČR ! Tendr na 5 mld. Kč vyšel, podobně zásoby Bionafty do Státních rezerv. Závazek 2% HDP na bezpečnost neplníme - musí se šetřit, nechť to stojí cokoliv ! Naopak, armádě ubrat, v době Covidu je zbytečná .

Majstrštyk je podařil v Brně ! Místní blázni si postavili Očkovací centrum ! Super malebné zákoutí ! Jako za Římanů = "Přijel jsem - viděl jsem - vyfotil jsem se ! Ani kostky vrženy nebyly ! Místní Senát, se opozdile dozvěděli, že Brnem se prohnal imperátor - Gaius Julius Caesar Bureš ! ... :-)

10 1
možnosti
Foto

Babiš a spol. prokázali, že mají daleko k tomu, aby řídili stát jako firmu. Pokud by to tak bylo, pak by zákonitě, přes volbu místa, všechny detaily související se stavbou, MTZ a vybavení atd.atd. museli mít v "projektu" i kapitolu "Lidské zdroje". A protože by v této kapitole bylo nepsáno jen Nejsou a nebudou, musel by být projekt smeten ze stolu.

A on nebyl! Ptát se proč je zbytečné. Dnes už se na tom nic nezmění, a že by ti, co o tom rozhodli byli odvoláni pro totální manažerské selhání ....:-):-):-). Ale populisticky to na jaře působilo na 1***. Až na tu výši nájmu! Ale tehdy lítaly miliardy a ne miliony. A možná, že někdo i zbohatl.

9 1
možnosti

"Mobilizujme v sobě všechnu sebeúctu a řekněme této příšerné vládě hlasité NE!"

Poněvadž protivládních křiklounů jsou nyní plné diskuze tak se pouze zeptám, perfektní a co dál?

1 6
možnosti

no lepší je tupě podporovat nejtragičtější vládu v historii, která si s nima vytírá pozadí...

Ä co dál? cokoliv...horší to být nemůže...

7 1
možnosti

Je těžké posuzovat zda postavení této nemocnice bylo účelné. Zajímavá je cena za její postavení a cena podobného zařízení v Brně. Jsem optimista a věřím, že nedojde k podobné situaci , jak kraje musí poskytovat séra Praze, aby Brno muselo poskytovat léčebné kapacity Praze.

1 0
možnosti

Dá se kritizovat, zda byla využita správná plocha se správnou výší pronájmu.. ale těžko kritizovat výstavbu rezervní krizové nemocnice.

Samozřejmě, že vláda měla čísla .. a také na základě těch čísel ubezpečovala veřejnost, že kapacit ve stávajících nemocnicích je a bude dost (zatímco média, "zdroje zevnitř" a věční kritici bili na poplach, jak jsou kapacity nadoraz a jak se každou chvíli zhroutí).

I když vláda věděla, že při předpokládaném vývoji se stávajícími kapacitami vystačí, je naprosto v pořádku, že byla připravena i na nepředvídaný vývoj či událost. Zrovna tohle bych tedy nekritizoval.

2 4
možnosti

Polní nemocnice končí, protože se vládě podařilo ( dočasně ) zkrotit hrozivé šíření coronaviru.

:-):-):-)

1 7
možnosti
Foto

Ať ji zkrotila nebo ne, tak to nic nemění na věci, že pro polní nemocnici jaksi chybí odborný personál. Roboti lékaře a sestry nenahradí.

1 1
možnosti
Foto

Lidí je jako ... /napsat doslovně čeho, zde není možné/. Péče o covidové pacienty se v ČR dostala do stádia, kdy je nutné pacienty mezi nemocnicemi převážet a tam, kde mají málo přístrojů na podporu dýchání, začali losovat, kdo přístroj dostane a komu bude souzeno se normálně udusit. Proto je na straně druhé pro neukázněné občany, co kašlou na vládní zákazy, docela zbytečné držet nepoužitých 500 lůžek a platit za ně desítky milionů korun. Zdravotnictví se kvůli nim určitě nezblázní a každý odpírač nařízení vlády nechť si klidně umře doma.

1 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS