Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

A proč Zálome neprotestujete proti těm, kteří to všechno způsobili? Kde? Před čínskou ambasádou. Ale to se asi bojíte.

1 3
možnosti
Foto

A čehopak myslíte, že by pan Zálom protesty před Čínskou ambasádou dosáhl?

2 0
možnosti
PC

Občanská neposlušnost je legitimním protestem proti vládě, která přestala sloužit lidu. Proto s panem Zálomem souhlasím.

Podporovat současný stav je cesta do pekla. Ostatně vidíme už téměř rok, kam to vede - je to stále horší a tlak bude samozřejmě ještě zesilovat, pokud si to občané nechají líbit, nebo tomu budou dokonce tleskat. Naše potomstvo (ale už i my!) se v takovém případě máme opravdu ještě na co "těšit". Spoléhat na vakcínu je jako věřit na kouzelný proutek. Nejsem pesimista, ale tohle je bohužel tvrdá realita, kterou mnoho lidí vůbec není schopno připustit. Tak jako dříve nepřipustili plíživý nástup jiných totalit - a pak se nepřestávali divit.

Odkazovat se na ostatní státy (horší, lepší stejné, přísnější...) je známkou naprostého nepochopení celé tzv. "covidové" situace.

Soucítím se všemi NEMOCNÝMI nebo zemřelými, ať už se stali oběťmi covidu nebo jakékoli JINÉ nemoci, nebo oběťmi, které na dosavadní restrikce tvrdě doplatili a doplácejí (izolovaní senioři, pro keré je důležitější kontakt s blízkými nežli přežívání, děti, co již prakticky rok nemohou chodit řádně do školy, s podnikateli, kterým zakázali vést svoji živnost, do které investovali spousty peněz, a zaměstnanci, kteří v důsledku toho také přišli o práci, umělci, kterým zakázali vystupovat pro živé publikum... atd., atd., atd.).

A soucítím se všemi, kteří pociťují zdrátu svobody i možnosti využívat svůj čas podle svých představ (služeb, např. kadeřnictví..., kultury, např. knihovny..., možnosti aktivního sportu .....)

Panu Zálomovi karmaR^, i když nevěřím (ač bych rád!) žádnému politickému uskupení, že by s tímto něco udělal.

7 5
možnosti
DR

"Dalo by se snad pochopit, že veřejnost má z koronaviru strach a tak se na krátkou dobu vzdá určité části své svobody výměnou za rychlé vyřešení epidemie."

A kde tedy tu epidemii tak rychle vyřešili, když je to tak snadné? Rád se poučím.

5 0
možnosti
PC

Není snaha řešit údajnou epidemii. Notový part je úplně jiný a nejen naše vláda podle něj hraje.

4 1
možnosti
TT

Nojo, no, lež má krátké nohy a s poctivostí nejdál dojdeš, ale pravda je úplně na tamto. Teda kromě sezení s pár dědky u stolečku, kterého si vláda přestala všímat (1984).

0 0
možnosti
JK

Bude masivní karma blogu a tím to skončí.

0 0
možnosti
KT

Lidé nadmíru neschopní a všehoschopní, dokonalý autopotrér autora, který si ve svých představách hraje na kdoví koho...

Už ho vidím, jak si staví srub v osadě géniů podle Ayn Randové!

8 8
možnosti
JS

Plky , plky , plky . A co řešení nějaké by nebylo? Říci , že nikdo nebude dobrý ať volby dopadnou jak chtějí, tak to vypovídá o velké genialitě. Vypadá to, že si pletete demokracii s anarchií. Zkuste tedy se Svobodnými ty volby vyhrát. Vzhůru do toho!!

6 3
možnosti
Foto

Lidé se bojí svobody a z ní plynoucí odpovědností. Zvlášť když se jich ta opatření nějak zvlášť nedotýkají a ostatních jim není líto. Je to takový kolektivistický hyenismus.

Jsme svědky masivního útoku na svobodu pod záminkou vytestované epidemie. Vám velká karma. R^

12 3
možnosti
Foto

J97a17n 32Š19i69k

12. 1. 2021 17:33

To si vážně myslíte pane Kšíre? Kolektivistický hyenismus? Kdyby to tak bylo, tak by ze sociálních služeb utekl personál za nízké platy, z nemocnic sestry za hodiny přesčasů, restaurace by nepodporovalo spousta lidí, kteří nevaří doma a chodí k výdejním okénkům. Spousta dobrovolníků pracuje na odběrových místech, v nemocnicích, atd.. Hasiči, policie, armáda, ti všichni pracují často víc než musí. Nesouhlasím s Vámi. Hezký den

2 3
možnosti
Foto

J87a44n 12Š79i10k

12. 1. 2021 16:30

Vládní neschopnost zabránit kolapsu našeho zdravotnictví? To by mě zajímalo, jak byste ho řešil. Konkrétně prosím. Nedávno jsem viděl rozhovor s paní Drábovou, která řekla, že ve zprávách světových ekonomických organizací, nás kritizovali vždy za zbytečně nadimenzované zdravotnictví, tj. např. velký počet lůžek, JIP, apod.. Ó, jak se nám to teď hodí, pronesla. Co byste si představoval, že by se ještě mohlo udělat více? Všechno otevřít? Co se stane? I kdyby nakrásně čísla mrtvých klesali, svět okolo nás se bude chovat jinak a stejně nás to ke dnu potáhne. Cizinci sem jezdit nebudou, budou mít strach a v takové Praze hospody stejně budou prázdné. Ono se to tak krásně kritizuje a mnohým tak dobře čte! Hejtman Kuba z ODS říká, že nechce vládu kritizovat, přichází s vlastním návrhem očkovacího centra. S čím přicházíte Vy? Vy v politice pracujete, prezentujete se bohatým seznamem funkcí na profilu. Tak jako politik pro lidi pracujte, navrhujte řešení, pište o nich! Nebo žádná nemáte? Jestli ne, tak potom jsou Vaše proslovy o svobodě jen mlácením prázdné slámy..

13 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.