Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Zapomněl jste napsat, že policistům ve Vídni pomáhali asi dva - tři mladíci původem taky z jihu. Ocenila jsem projev rakouského kancléře S. Kurze, který vše velmi dobře pojmenoval: nejde o boj mezi křesťany a muslimy, ani mezi Rakouskem a migranty, jde o výrazný rozdíl mezi demokracií a barbarstvím. Prvky násilí najdete jak v náboženství, jež zmiňujete, tak např. i v Novém zákonu, má to historické kořeny, dříve se lidé pacifikovali strašením či i zbraní, dnes se na to zkouší jít přes psychologii, výchovu apod. EU se musí sjednotit na společ. zákon. řešení, na společ. fungující policii, armádě aj. Bez demagogie.

1 3
možnosti
Foto

Zapomněla jste ale dodat, že málokterý vyznavač Nového zákona dnes ve jménu tohoto vraždí, na rozdíl od vyznavačů islámu... Oni se tak nějak zacyklili ve starověku, kdežto Evropa šla jaksi dál. Proto nelze islám a Evropu nikdy sjednotit...

7 0
možnosti
PB

P73e77t38r 82B91u11r10i58a35n

3. 11. 2020 16:03

Hezké obraty a přirovnání. A ač mám k něčemu z napsaného výhrady, tak vcelku karma.

3 0
možnosti
LJ

Nedostatek pracovních sil zatím řešíme jejich dovozem ze Slovenska a z Ukradjiny. Brzy to však nebude stačit. Kde je budeme brát pak?

2 2
možnosti
Foto

Máte na mysli, že dochází Ukrajinci?;-D

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že Beroun odpovídá vaší konfekční velikosti. Zůstaňte tam. Víte, ten velký svět je trochu jiný. A mnohem nebezpečnější, než si ve vaší poněkud chudé fantazii amatérského politika dokážete představit. Každopádně populismus, který zajisté ovládáte, nám vetší bezpečí nepřinese, spíše naopak.

6 6
možnosti
PK

Právě naopak na naší politické scéně je několik stran jasně migraci podporující v EU....Piráti a Topka,....příští vítězi voleb v ČR...hlasování pirátů a poslední rozhovor pana Hraběte je to ho čitelným dokladem..

7 0
možnosti
Foto

Někdy si najděte, co opravdu k migraci Piráti říkají. Těžké a složité.

0 3
možnosti
LB

L86i18b90o98r 45B82í96l98e53k

3. 11. 2020 12:32

Souhlas, je s podivem, jak ti vítači plní slov frází, že se nesmí nikomu upírat právo na svobodu, mlčí, když někdo přijde o život, je ta jejich TOP kařská a Pirátů svoboda povýšena nad smrt jednotlivce, který s jejich politickým svinstvem nechtěl nic mít společného, akorát že to za někoho zase někdo odsral

5 0
možnosti
Foto

Otázka: Umíte vařit něco jiného než celkem nepoživatelný guláš?

0 4
možnosti
KV

No ne vím, zmatlat dohromady coronavirus a islamismus je docela diagnóza.Rv

4 2
možnosti
AN

A10l94e95š 54N87o73v90á29k

3. 11. 2020 12:15

Rakouskou metropoli nedávno chválil bývalý brněnský komunální politik Matěj Hollan. „To snoubení se tradiční vídeňské kultury s vlivy jiných kultur tu probíhá tak strašně přirozeně, hlavní město multinárodnostní monarchie se nezapře,“ řekl.

8 0
možnosti
Foto

Takovou hloupost může tvrdit jen člověk, který ve Vídni a Rakousku nikdy nežil.

2 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.