Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, je to velké vítězství. VB teď už nebude muset trpět diktátem z Bruselu, ale aby si udržela dobré obchodní kontakty s ostatními zeměmi, bude muset všechny podmínky přijmout dobrovolně a svobodně, jako Švýcarsko. Tomu říkám velký skok dopředu. ;-D

0 0
možnosti
JP

Zatím není k čemu gratulovat, to ukáže až čas. Zatím je Británie v rozkladu jako nikdy ve své historii.

4 0
možnosti
BJ

Pane autore, mohl byste prosím rozvést perex?

1. co je antidemokratického na tom, že demokraticky zvolený britský parlament neodsouhlasil předloženou dohodu o Brexitu?

2. jak může být mediální autorita antidemokratická?

3. jak může být politický komentátor antidemokratický?

0 0
možnosti
AK

Ad 1: asi nic, ale probruselští politici nejsou jen v britském parlamentu

Ad 2 +3: velmi snadno - podívejte se třeba na otázky s V.Moravcem

0 0
možnosti
JB

J47a67n 94B69u78r82d48a

31. 1. 2020 16:50

Tolik slov o tom, že EU nemáte rád.

6 1
možnosti
JL

Pro nás ztráta Velké Británie výhodná není. Zda-li bude výhodná pro Velkou Británii, se teprve ukáže.

4 1
možnosti
MP

Od zacatku si myslim, ze Brexit je jen o tom, nahradit statem rizeny fašizmus Bruselu státním fašizmem rizenym vyhradne Londynem.

2 1
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří brexit neskousnou, protože nezapadá do jejich vidění světa. Britům také gratuluji a závidím. Nás zachrání jen samovolný rozpad EU.

9 6
možnosti
Foto

A co jim konkrétně závidíte? To samé co Albánii či Srbsku...?Ti v EU také nejsou a jistě to má na ně pozitivní vliv...;-)

6 2
možnosti
DR

Těch gratulantů je daleko víc. Karma. R^

6 0
možnosti
Foto

A k čemu konkrétně gratulujete? K "naplnění" prázdných frází či k něčemu konkrétnímu co se reálně pozitivně promítne do života obyčejných lidí?Nic takového ovšem není a lidé budou zklamáni,protože většina brexitářu očekává konkrétní zlepšení situace v Británie, zlepšení zdravotnictví či své osobní finanční situace...

9 3
možnosti
Foto

Každý mínusuje,ale co konkrétně se zlepší v životě obyčejných lidí už nikdo není schopen napsat....

3 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.