Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I70v36o 47B76o68u54š60e

4. 12. 2019 17:08

Vy libertariani fakt nevidite rozdil mezi EU a Ruskem?

0 0
možnosti
Foto

Dnešní Rusko není Sovětský svaz, dnešní Rusové nežijí v komunistickém totalitním režimu, mají demokratický, poloprezidentský systém a poněkud drsnější kapitalismus. Vlasovci byli stejní Rusové jako Rusové sloužící v Rudé srmádě (pro příslušníky ostatních národů někdejší SSSR platí totéž), dnešní Rusové, byť by i byli potomky, resp. potomky potomků, přeživších Vlasovců nebo Rudoarmějců, se skutečně mohou cítit uražení jednáním člověka, který, ač sám mlád, zamrzl v hluboké minulosti, kterou ani sám osobně nepoznal, je tedy odkázán na výklady jiných.

Jako politik pan Novotný nepostupoval prozíravě, a já doufám, že jeho "zářná hvězda" co nejdříve pohasne. A to ne kvůli Rusům, nýbrž kvůli nám, Čechům, Moravanům a Slezanům. Takovou reprezetnaci si opravdu nezasloužíme.

6 9
možnosti
RP

Nevěřte tomu, že jeho hvězda pohasne. Stačí si pustit jeho rozhovor z nedávné doby na Seznamu.Podle něho se zdá že naopak, ještě o něm uslyšíme.. Čeká ho mimo jiné i soud s Ondráčkem na který se prý moc těší..

I

2 0
možnosti
Foto

J10i74ř23í 67K29i24n13d44l

30. 11. 2019 20:19

Máme u nás hřbitovy, které se naším státem udržují a kde jsou pochováni vojáci německého Wehrmachtu. Proč nemůže být v Řeporyjích pamětní deska vojákům ROA, kteří významně pomohly Praze při povstání a 300 jich zde padlo. Kde jsou pochováni nikdo přesně neví. Dalších 198 zraněných příslušníků ROA ležící v Praze v nemocnici postřílela NKVD. Sovětských vojáků podle historiků v Praze padlo minimálně 10 a maximálně 30 při odstraňování jednotlivých nacistických fanatiků Jim se prokazuje veškerá úcta a to je také správné. Tak stejně by to mělo být v případě vojáků ROA.

12 1
možnosti
DR

To přece nikdo nezpochybňuje. Pouze se někteří pozastavujeme nad někým, kdo toto nedokáže slušnou formou podat.

5 4
možnosti
Foto

I48v39a22n 23M74a45r75e67k

30. 11. 2019 19:44

Karma pane Zálome, takových "hrdinů" je zde nyní "neurekom" 8-o;-(

7 6
možnosti
JS

Kritizovat EU je stejně populární, jako kritizovat Rusko, možná to dnes příslušnému politikovi získá ještě víc příznivců než za kritiku Ruska. Určitě to nevypovídá nic o vlsteneckém cítění. Takže usuzovat z toho, kdo by se před 30 lety navážel do Reagana neboThatcherové a přijímal významenání od Husáka, se opravdu nedá.

3 2
možnosti
MB

Párové kategorie mají - Formu a Obsah. Úhel pohledu lze skutečně použít na cokoliv. Pak i lze sdělit, že estráda P. Novotného, má Formu pokleslou. Nejsme na tuto zvyklí, může i pohoršovat. No dobře, nicméně ten člověk cosi Obsažného sděluje ... !

Pak tady máme např. kluky z Hradu. Úroveň je lepší, jsou v oblecích a limuzínách a tu Formu dodržují ! Mluví v souvětích, pravda, i s hlavou našikmo, nicméně vypadá to důstojně ! No dobře, ale kde je zase ten Obsah ... ?

No a nakonec tady máme ruské studio. Postupuje v navyklých schematech, moderátoři jsou erudovaní. Forma rovněž osvědčená. drží se navyklých lží a monopolně si vykládají historii po svém. Jako pilíř tamní moci se to dá samozřejmě chápat - Jsou velmocní a neporazitelní. Stane se ovšem neuvěřitelná věc. Prostým sdělením pravdy, i odvážným způsobem řeči a argumentací - Jsou za pouhých 7 minut poraženi ! Vypnou se sami ! Novotný je pochopitelně estrádní blb, hrad s ruským studiem - Důstojnými reprezentanty svých zemí ! To je jasné přece ... :-)

3 0
možnosti
IB

I91v61o 91B17o72u63š59e

30. 11. 2019 19:30

Apropo, není vám podezřelé, že nejvíc plusů schytáváte od kovaných bolševiků?

5 11
možnosti
IB

I80v67o 28B66o43u98š65e

30. 11. 2019 19:26

Tak to shrneme - je dobré, že N. je kritický vůči Rusku, ale sakra proč není kritický k EU??????;-D

Ta vaše partaj........;-D

4 5
možnosti
ZS

Nu,uvidíme, jak se pan Novotný pochlapí, až Rusko vyhlásí Řeporyjím válku. ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.