Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na Czexit si myslím, že je ještě moc brzy (i když pokud EU nezmění směr tak za 2-3 roky by se o tom dalo diskutovat). Zatím mi přijde smysluplnější pokoušet se o nápravu zevnitř... Přece jenom malá země potřebuje být někde ukotvená a Brusel mi stále přijde lepší alternativa než Moskva (ledaže by do hry vstoupila Vídeň - ta by mi přišla asi nejlepší...)

1 0
možnosti

A proč se musíme někam vázat a lézt někomu někam a hledat silnějšího bratříčka? Víděň? ČR má o cca 2 mil obyvatel více. Buď EU nebo Moskva, také nechápu toto. Když už, tak spolupráce, kde si budou státy rovny. Ať už třeba Visegrád+Vídeň+Bulharsko+Rumusnko+Srbsko+Švýcasrsko+Pobaltí Nehodící se škrtne..Něměcko s Fr. de facto i de jure ovládají společně s Beneluxem EU, kam to vede, víme...Pokud nezmění přístup a nebudou k nám pitupovat jako k rovným, nelze s nimi být ve spolku

0 0
možnosti

Jak to pozoruji tak možná VB z EU nevystoupí resp. pro ni nevýhodně. VB byla naprosto nepřipravená. Samozřejmě na vině je hodně EU nesmyslným tempem integrace, která je vřadě případů negativní. Tzv. pohyb pracovní síly neměl být absolutní, stejně tak nadřazenost práva EU nad národními. Vypadalo to hezky, ale ...

1 0
možnosti

Ten Farageův útěk po referendu o brexitu byl hodně zvláštní a rozhodně se nechci toho člověka nijak komplexně zastávat, nicméně nepřestávám se podivovat nad hloupostí lidí, kteří jemu a dalším euroskeptikům neustále dokola omlacují o hlavu to, že bere evropské peníze... přece pokud žiju v systému, který se mi nelíbí a snažím se ho změnit, tak to neznamená, že si nechám kálet na hlavu a budu respektovat pouze negativa, která ten systém pro mě obnáší (protože nejsem zločinec), a pozitiva odmítat. To nedává žádný smysl.

6 0
možnosti

Autorovi chci připomenout, že to co napsal možná zajímá některé lidi z Prahy nebo velkých měst. Ostatní mimo ta místa to nezajímá vůbec. Spíše fakt, že za měsíc jsou parlamentní volby. A já sázím na to, že autorova partaj SSO v těch volbách nějaké hlasy dostane v Praze, ale jinde to bude zase bída. Že existuje nějaký Farage lidi ani neví. Zajímavější je teď podzimní fotbal v okresních a krajských soutěžích, potom nastává sběr plodů v zahradách a věci podobné. A tyto závažné problémy řešíme pak v hospodách u piva!!

0 0
možnosti

;-D;-D;-D;-D;-D

Výborne som sa pobavil, ste super komikR^;-D;-D;-D;-D

1 2
možnosti
Foto

Kašpárek Farage, co je už dlouho živ za peníze z Evropského parlamentu a bude za to až do konce života pobírat slušný důchod, nám radí, abychom následovali příklad brexitu. Sám když pomohl brexit "vybojovat", tak se z britské politiky zdekoval a nechal důsledky vyžrat jiné. Děkujem pěkně! Rv

5 3
možnosti

A že Vám to tak vadi. Je to rozhodnutí většiny Britů, tak proč mu dekujete?. Splnil úkol, odešel. Místo aby se zdejší obhájci EU zamysleli, co vede k nespokojenosti s EU a jejím fungovani a snažili se obhájit, tak tu plivou na ty, jež mají jiný pohled na tuto koncepci EU...

11 0
možnosti

Není sporu o tom, že EU je třeba reformovat. Taky, asi nebude sporu o tom, že ČR neobyčejně prospěla ! Dovedu si představit odchod Velké Británie z EU. Jde o zemi tradiční, vyspělou velmoc - zřejmě přežije. Nicméně i tak, přes 50% hlasů již sílí - neodcházet ! Premiérka , Theresa Mayová s tím má problémy, radikální hlasy tichnou ... Co my ? Co naše 10 milionové město = ČR ? Odejít taky můžeme - nicméně když odcházím, tak asi zase někam jdu, dotaz - kam ? ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Když lidé odcházeli z otroctví nebo nevolnictví, tak kam podle vás mířili? Já myslím, že za svobodou. A to je stejný případ.

4 2
možnosti

Ani se radši neptám, kdo tohoto politického šaška pozval?

3 4
možnosti

Pane Leinene, asi Svobodní, ne?

0 0
možnosti

Jen tak mimochodem, proč není blog v politické aréně?

3 0
možnosti
Foto

to je nějaká nová rubrika či co?

0 0
možnosti

Jen tak mimochodem: Já vím, že to je jen detail, ale UK stále není z EU venku... Zatím jediné, co je případně k následování, je totální chaos (ať už na vnitropolitické scéně, nebo při diplomatických jednáních UK-EU).

4 0
možnosti

"totální chaos" - jak konkrétní pojem. Ano, venku nejsou a přesto pořád řvete, jaké katastrofy brexit způsobil.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS