Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Milý pane, myslíte si, že si západní Evropa a její občané už nezvykli? Myslíte si, že se dá ještě něco změnit, když v západoevropských státech bud řádově nejméně takových 20-30 milionů muslimů?! Myslíte si, že je možná jejich integrace, jestliže dnes se vražedných útoků proti majoritní nemuslimské části společnosti dopouští mladí lidé z komunit, které žijí v evropském prostředí desetiletí a tito mladí se zde narodili a měli možnost od dětských let být pod vlivem nového prostředí, pod vlivem křesťansko-demokratické společnosti?

Nestačí Vám poučení z toho, co zažilo Československo ve druhé polovině 30tých let minulého století? Kdy kulturně, tradicionalisticky nábožensky naprosto identická komunita sudetských Němců odlišující se od většinové skupiny obyvatel jen svou řečí dokázala štvát, zabíjet, vyhánět původní obyvatele - své sousedy z území, o kterém jejich fanatický vůdce (jistý ekvivalent současných ímánů) nabulíkoval, že patří Německu, že jsou utlačováni, a že mají podporovat integraci do své původní (německé) vlasti?!

A že i tehdy stejně jako dnes evropští demokratičtí politici (Francie a Velké Británie) neustále zlu a násilí ustupovali a byli ochotni obětovat pro ně cizí stát, obětovat jeho občany a nakonec i obětovat vlastní občany, po té, když agresor pocítil, že si může dovolit vše vůči všem?!

0 0
možnosti
BJ

Když si na tyto ůtoky podle politiků máme zvyknout, tak proč se tomu věnuje taková pozornost?,speciální vysílání Čt24,stále stejná prohlášení politiků, teroristu známe, věděli jsme o něm,ale zase jsme někde zaspali. Tak napište v novinách nebo oznamte,terorista zabil tam a tam x lidí, jako v černé kronice a třeba si pane starosto z Menchestru zvyknem. Pokud to zrovna nebude vaše dítě

0 0
možnosti
Foto

Každý politik (počínaje prezidentem Macronem a konče kýmkoli), který byť je naznačí něco takového, že si na tento muslimský terorismus a vraždění "máme či dokonce musíme zvyknout", by měl okamžitě odejít (nebo být odejít)! Rv;-€

8 0
možnosti
Foto

I44v57a36n 34M52a26r23e10k

23. 5. 2017 16:33

Jako vždy krokodýlí slzy a pokrytectví nejvyššího stupně od vrcholných politiků a aparátčíků EU RvRvRv

10 0
možnosti
FB

Rozmáhají se nám tady takové.... předsudky. V kombinaci s nákazou confirmation bias to dává dost nepěknou chorobu myšlení.

0 16
možnosti
Foto

k útoku se přihlásil chalífát.

5 0
možnosti
JB

Ráno jsem si pustila TV, bylo půl sedmé, mimořádné vysílání už běželo. Zpětně jsem si uvědomila, že jsem se ani zvláště nepozastavila. Na chodbě jsem potkala bráchu, ten mi v polospánku říkal - další bum bum. Maminka o útoku už také věděla, nicméně raději se dívala na svoji oblíbenou Joj - ku, no jo, pocházíme ze Slovenska. Ne, úplně jsme si na to nezvykli, ale je fakt, že nám to asi zevšednělo.:-/ Obětí je mi, samozřejmě líto, zvláště, když tady ten atentátník cílil na děti, obzváště zvrhlé, no ale je nějaké řešení? Změní se už něco? Všechny elity a celebrity jsou zděšené, všichni se modlí - ke kterému bohu? - muslimové na internetu se radují, pamětihodnosti se nasvítí britskou vlajkou, všichni budou mít na FB status Je suis Manchester, atd., atd., a život půjde dál. Do dalšího výbuchu.Rv

10 0
možnosti
EH

Moji kolegové se nad tím ani nepozastavili a raději řešili Kajínka. :-/

Teror se zjevně má týkat jenom obětí a pozůstalých a za chvíli budou i klasické hlášky, že kdyby tam nešel, tak se mu nic nestalo apod.

8 0
možnosti

Máte pravdu, měli bychom si zvyknout, že média dnes informují o všem okamžitě a nejraději informují o násilí, krvi a smrti a pokud možno graficky. Vlna teroristických útoků je stále relativně velmi slabá oproti minulosti. Jediné, co se změnilo, jsou média a jejich dostupnost a vzájemná podpora lidí, kteří nechápou situaci, na internetu.

0 10
možnosti
JS

To, ze Ceska Republika neni jmenovana Macronem spolecne s Polskem a Madarskem znamena pouze jedno. Premier jiz dohodl s Merklovou kvoty na prijeti uprchliku a pracuje se pouze na vyrovnani socialnich davek. Takze potencialni islamsky terorista bude pobirat mesicne vic, nez cesky duchodce. Pokud nekdo povazuje tuto predpoved za vymysl, dockejte casu po volbach. Politici jsou ted zalezli pod kamenem a o techto vecech se nesmi mluvit.

19 0
možnosti
Foto

volby jsou za pár měsíců, a jsem si stoprocentně jistý, že nová vláda může jakoukoliv hanebnou smlouvu o přidělení infiltračních sil Islámského státu na našem území revokovat - a tedy dále už nikoho nepřijmout, a pro již "přijaté" zavést zvláštní režim, který minimalizuje rizika.

3 2
možnosti
FB

Vy víte, kdo to udělal a proč?

4 8
možnosti
MT

Vy to nevíte ? Asi jste tady jediný. :-/

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS