Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jsou na takové vzletně nazvané sešlosti stánky kandidátů, když přítomní tleskají hulvátskému projevu Štěpánové (to, co sama u Zemana kritizuje sama provádí), když důvod protestů je předvolební boj ČSSD a nakonec když akci sponzorují lidé s jinými záměry než je motto setkání, je mně těch pomýlených líto.

5 0
možnosti

O víkendu tu psal blog též jeden z mimoparlamentní strany z Berouna. A na rozdíl od toho Vašeho mělo smysl ho číst a uvažovat nad ním.

4 2
možnosti

1) lidé nemusí chodit demonstrovat za svobodu...tu v EU mají a dost velikou....

2) lidé by byli velmi hloupí, kdyby demonstrovali za kapitalizmus....bez přívlastku....kapitalizmus bez přívlastku je totiž sociální Darwinizmus....má jen smysl demonstrovat za sociální stát...viz německý systém zvaný...SOZIALE MARKTWIRTSCHAFT.....a kam to Němci tímto způsobem dotáhli, že...??

3) lidé nemusí demonstrovat za vystoupení z EU...to by si velmi ublížili....je mnohem pozitivnější pochopit, že ve velikost je síla a tak by lidé měli demonstrovat za PŘEMĚNU EU na SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ....

všechny vaše tři body...jsou jen výsledkem manipulace vašeho mozku jistým Klausem...a jak je vidět...se mu to povedlo........bohužel

Klaus byl proti evropské svobodě s výjimkou ekonomických , Klaus byl proti sociálnímu státu, který vynesl Německo do ekonomických a sociálních výšin o kterých se nám ani nezdá....a Klaus byl proti další a hlubší integraci EU do formy SPOJENÝCH STÁTŮ EVROPSKÝCH....a jako takový tedy vyloženě bojoval proti Evropanům a tedy pro někoho jiného než jsou Evropané..jak může někdo být tak necitlivý a bojovat proti vlastní skupině lidí, ze které pochází...i on se narodil v Evropě......

2 6
možnosti

A co Venezuela, tu taky váš milovaný socanský stát vynesl do nebes, nebo za to taky může Klaus? A jaké že svobody nám ta EU dává?

2 0
možnosti

"Protože jestliže takový odpor podpoří tak zapřísáhlý nepřítel svobody i demokratických mechanismů, jako je právě pan Halík..." - Na základě čeho konkrétního jste došel k tvrzení, že Halík je zapřísáhlý nepřítel svobody i demokratických mechanismů?

9 6
možnosti

J12i79ř23í 12H75r64b65e94k

15. 5. 2017 17:41

Nevím, co přesně myslel autor, asi bych to tak kategoricky nenapsal, ale dost vypovídající k tomuto tématu je Halíkův výrok „Referendum je cesta do pekel, přímá demokracie zrůdná věc“.

8 1
možnosti

Demokracie je svobodna volba. Samozrejme, provedena po nalezite 'masazi' volicu. Zatim maji 'nejsirsi slovo' sdelovaci prostredky pod taktovkou statu. A nezda se, ze by vyhravaly skladby ve prospech MZ ci AB. S jistym Halikem mate ovsem pravdu.

3 0
možnosti

demokracie je vláda lidu

0 0
možnosti

J48a40n 33P16a14v30l71í18k

15. 5. 2017 14:43

Mám takový pocit, že autor dští pekelnou síru na T. Halíka a nejspíš i na EU a možná na další, kteří se neztotožňují se Svobodnými, takže si nemusí nic s nikým vyčítat. Je fakt, že Halík kritizoval pouze Zemana a Babiše z toho vynechal a tedy mlčel, což mu ke cti neslouží, a což mu může být právem vyčítáno. Je ovšem nesmysl, pokud je mu vyčítána podpora demonstrace, která proběhla. Není totiž pravdou, že ta demonstrace byla jenom proti a nikoliv za něco. Byla hlavně a především za zachování parlamentní demokracie, ktará je ohrožena těmi dvěma protagonisty, jejichž veřejné působení ohrožuje svobodu. A to by měl podpřit každý, komu není lhostejné, jak naše země dopadne na podzim.

7 3
možnosti
Foto

a to je právě to: jak naše země dopadne, se rozhodne na podzim ve volebních místnostech.

a otázka zní: jak dopadne pravice? jak dopadnou zastánci svobody?

a pokud by zastánci svobody ve volbách výrazně uspěli, nebude se vzápětí konat na Václaváku podobný protest, znovu se zdravicí pana Halíka?

4 0
možnosti
Foto

Protože, pane Zálome, vidí o kousek dále, než Vy.

9 7
možnosti
Foto

pan Halík? a kam vidí?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS