Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím, že všechny Rakušanky, které volily tohoto prezidenta, by teď měly dát jasně a zřetelně najevo, že za ním stojí a řídí se jeho pokyny tím, že vyslyší jeho apel a "ze solidarity" všechny začnou nosit na veřejnosti muslimské šátky!

A kdo tak neučiní, to je "xenofob, fašoun, nácek a vyvrhel společnosti"!

No co - když už šílenství, tak pořádné a se vším všudy!

1 0
možnosti
GC

S tim Iranem mate pravdu- jako teenager jsem tam v 60. letech pobyval 5 let a dobre si pamatuji, jak po ulicich chodily mraky mladych Persanek v minisuknich- dnes se to zda az neskutecne

6 0
možnosti
JK

A co vlastně brání brát náboženské oblečení jako modrobílé oblečení fanoušků Komety Brno?

1 0
možnosti
GC

Brani v tom predevsim skutecnost, ze obyvatele Brna nemaji nikym narizeno to modrobile obleceni nosit- je to jejich svobodna volba, coz o muslimskych zenach opravdu rici nelze:-)

2 0
možnosti
JH

J70a60n 20H80l44e93d85í31k

3. 5. 2017 17:11

A CO BYSTE OČEKÁVALI OD RUDOZELENÉHO samolibého DĚDKA ?? a pak, že jsou Rakušané výše a lépe myslící občané,

2 0
možnosti
JB

J80a66n 95B98u56r77d97a

3. 5. 2017 18:16

Nejsem si úplně jist, jestli samolibý dědek je věc, kterou by Češi mohli jiným státům vytýkat.

2 1
možnosti
JK

A proč musíme být ti solidární vždycky jenom my? Proč nejsou muslimové solidární tím, že si dají vepřový?

13 0
možnosti
OP

Zase jeden, který zneužívá ženy a sám je za bukem. Proč si ten šátek nezaváže sám? Může se klidně hastrošit i do hidžábu

13 0
možnosti
JK

To samé si myslím už od doby, kdy jsem četla tenhle nápad pana Bellena poprvé. Panu prezidentovi Bellenovi by šátek ještě navíc rozhodně slušel.

1 0
možnosti
VP

Ženy, které utekly před islámským týráním, píšou rakouskému presidentovi o ponížení a šátcích ..... Zneužíváte sílu svého úřadu, jestliže šátek na hlavě představujete jako symbol svobody, přestože slouží k pohlavnímu apartheidu, útisku, donucování a rozlišování mezi mravnou počestnou ženou a prostitutkou! ....

http://pravyprostor.cz/zeny-ktere-utekly-pred-islamskym-tyranim-pisou-rakouskemu-presidentovi-o-ponizeni-a-satcich/

10 0
možnosti
VK

Koukám kdo že si to přišel ohřát polévku na výroku vytrženém z kontextu a výzvě k solidaritě? Aha. Svobodní. Tak to jsme doma. V diskusi níže vidím, že autor si je jistý, co vlastně rakouský prezident myslí nebo ne...Neuvěřitelné. Pak se nedivte, že ač se snažíte o populismus, ve volbách počítáte jen promile. Víc pracujte na svém zesměšňování.

6 20
možnosti
Foto

Co to povídáte? Prezident řekl: "„Je právem každé ženy oblékat se, jak chce. To je můj názor. Nejen muslimské ženy, každá žena může nosit pokrývku hlavy. Pokud bude postupovat islamofobie, nastane den, kdy budeme muset všechny ženy požádat, aby si vzaly pokrývku hlavy. Ze solidarity vůči těm, kteří tak činí z náboženských důvodů,"

Tedy je z toho naprosto jasné, jak to myslel.

Nikoliv solidarita s těmi, kdo trpí kvůli islámu, ale solidarita s těmi, kdo se cítí být ohrožen jakousi tzv. islamofobií.

12 1
možnosti
EH

Nemělo jít o jeden den v roce?

Nicméně čeho touto solidaritou docílí?

a) potvrzení, že to muslimské ženy mají špatné, což multikulťáci a muslimové popírají.

b) ukázání muslimkám, že šátek lze nasadit a sundat dle libosti? :-)

c) nebudou to brát islámisté jako výsměch islámu?

d) co bude následovat pak, afro trvalá a barvení vlasů načerno pro solidaritu s černochy? ;-D

5 2
možnosti
Foto

i kdyby mělo jít o jen jednu hodinu v jednom dni v roce, je to hanebné něco takového od rakouských žen žádat.

kdyby se tím docílilo tím, co píšete, bylo by to ok - jenomže takto to Van der Bellen nemohl myslet.

14 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.