Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc je opojnější než peníze, zvláště když tyto nechybí.

Jsou bohužel muži (většinou), kteří vědí nejlépe jak mají ostatní žít. Ovládat lze ale jen závislé stádo a chytřejší, schopnější a samostatnější jsou překážkou, kterou je nutno odstranit.

0 0
možnosti

On to až tak převrat nebyl. V podstatě to zavinil president Beneš, který byl slabý a podlehl nátlaku Gottwalda. Proto se musíme sklonit před novým presidentem USA, který tak slabý není a je naší nadějí proti komunistickému návratu.

5 0
možnosti
Foto

Smutné výročí? Alespoň jsme mohli efektivněji pomoci rodícímu se Státu Izrael. Hrozilo menší nebezpečí prozrazení vojenských dodávek navzdory embargu OSN.

0 0
možnosti

Zatím sice policii nemá, ale už se přece pokusil ji ovládnout. Když se mu to nepodařilo, tak chce větší pravomoci pro "svoje" celníky....

5 3
možnosti

Tak mně to připadá, že (Svobodní) naskakujete na TOPáckou vlnku. Že vám to přinese procenta, tak na to bych si teda nevsadil. Ale když myslíte ... já bych to úsilí napřel jinam.

3 2
možnosti
Foto

jakou TOPáckou vlnku máte na mysli??

0 0
možnosti
Foto

Babiš na nás nemá milici, ale fízly a likvidační pokuty.

11 2
možnosti
Foto

Přesně to mě při čtení napadlo také, nemá milice, má berňák, jehož úředníci ani nemusí vytáhnout paty z kanceláře a už sázejí pokuty. ;-(

9 1
možnosti

Komunisté již musí být zoufalí ! Mýtili statkáře a velkokapitalisty - dnešní péči o dělnickou třídu převzal oligarcha, tedy členové přebíhají a volí jej, ... ! Rovněž peníze jsou už zbytečné, státní úředník pracuje dle své úvahy = tj., možností, schopností - pokud má málo, bude doplacen, viz návrh Neomarxové ... OSVČ, taky není ochuzen, dostal novou hračku EET - ťuká do kláves, jak to má k 01.03.2017 spustit !? Blaho se již nevydobývá - blaho se přiděluje ! Vaše ČSSD ... Přijďte k volbám , jsme strašně zadluženi + pak bude nezbytně lépe, že ANO ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že to pěkně motáte a používáte pouze ty argumenty, které se Vám zrovna hodí.

I my nebozí řídiči jsme tou komunistickou čeládkou terorizováni a nemoheme jezdit tak, jak se nám zlíbí.

6 13
možnosti
Foto

srovnávat ničení podnikatelů, které nemá žádný jiný cíl než ničit (protože po zkušenosti z Chorvatska je naprosto jasné, jak EET funguje) s dopravními předpisy - to chce skutečně silný žaludek.8-o

21 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.