Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Aha,o tohle šlo Mussolinimu v Itálii,zakázat kouření v hospodách.

3 5
možnosti
Foto

Máte tu demagogii zapotřebí? 8-oRv

2 1
možnosti
VV

Doporucuji treba Ottuv slovnik naucny nebo aspon wikipedii a precist si co je to fasismus.

9 7
možnosti
Foto

a co Vy? jste schopný samostatně vyargumentovat, proč je můj názor mylný?

8 1
možnosti

Klídek, na Západě to prosadili i pravičáci;-D Sám si občas cígo dám, ale do kuřácké putyky chodím opravdu jen když musím:-)

3 2
možnosti
Foto

kteří pravičáci?

5 0
možnosti
JAN

Zdraví, čistý vzduch, nebo "svoboda podnikání" ?!? Tuto šílenost /!/ dává iDnes na titulek blogů ! Bravo. Prosím tímto adminy blogů!!, aby to stáhly alespoň mezi řadové blogy, děkuji.

3 12
možnosti
MK

Radku Polický, Roberte Horáčku, dnes vám vadí kuřáci v restauracích,kam ani nepřijdete. Kdy vám začnou vadit lidé, kteří si dají kus steaku, protože zabíjet zvířata a pojídat jejich mrtvoly je špatné?

A mám pocit, že nikdo z vás nebyl dál než vynést smetí do popelnice. Protože v Bavorsku je zákaz kouření, ale ve vesnických hospodách se kouří, protože jinak by ty hospody zkrachovaly, tak se dělá, že nikdo nic nevidí. Rakousko, zákaz kouření, ale v malých městech a vesnicích se v hospodách kouří, protože je tam výjimka.

Španělsko. absolutní zákaz kouření. Skončily všechny tradiční taverny mimo těch co jsou zaměřené na cizince. Lidé sedí na placech kolem bytových domů, popíjejí víno a kouří a hledí na taverny, které jsou zavřené (Malaga), jenom v Malaze díky tomu přišlo o práci několik set lidí a zavřelo několik desítek tradičních taveren.

35 5
možnosti
RH

Vadí mi egoismus kuřáků, ale nevadí mi zakouřená hospoda. Dvakrát do měsíce to vydržím a víckrát to nepotřebuju. Například prdění je zcela legální a také je tak nějak slušností to tam nepouštět. Opakuji, že kdyby měli kuřáci ohledy na své okolí, tak by nebylo nutné, aby zasahoval stát. Je ovšem těžké chtít ohledy po někom, kdo je závislý... Se zákonem jako takovým spíš nesouhlasím.

1 7
možnosti
BH

Pokud jsou cigarety škodlivé, tak jej zakažme stejně jako jiné drogy, prodejce cigaret zavírejme do vězení a kuřáky posílejme na odvykovku do Bohnic. A když tomu tak není, pak nezasahujme hospodským do soukromého podnikání.

32 1
možnosti
Foto

Ještě jedna poznámka: zákazem kouření poslanci poškodili v neposlední řadě také ty stovky či tisíce majitelů nekuřáckých podniků, kteří si po léta budovali svoji exkluzivitu právě na tom, že u nich se nekouří.

Prostě tenhle zákon nepomohl vůbec nikomu, pouze ukojil lačnost fašistů po moci. ;-O

37 9
možnosti
MS

Fašismus...vždyť to melete pořád dokola...je to bída a jak říkáme v práci,kde se dělá rukama řemeslo...Tohle je fakt materiál!!!!!!!!!!!na blití!!!

0 8
možnosti
TT

Moc pěkně napsáno. To je vidět, že to do té klávesnice díky zdviženým mandlím padá samo. R^

Apropos: tuším, že už jsem to jednou pod Vaším článkem napsal. Přemýšlím, že bych na stará kolena šel poprvé v životě volit. :-)

2 1
možnosti
JS

J75o18s84e75f 39S27u15k

9. 12. 2016 17:36

Další výplod autorova pokřiveného vidění světa /..svoboda je to, co se mu líbí bez ohledu na druhé/.

Restaurace jsou veřejně přístupná místa zřizovaná za účelem podnikání. Podnikání lze ve veřejném zájmu regulovat, děje se to dnes a denně všude na světě ve všech oblastech podnikání a je to tak dobře. Zákaz kouřit v uzavřených místnostech jako ochrana nekuřáků před zdraví škodlivým zlozvykem kuřáků tu měl být již dávno. Děkuji všem poslancům, kteří zákon na ochranu nekuřáků podpořili a dnes konečně i v ČR odhlasovali.

12 28
možnosti
AK

Blahopřeji. A autem jezdíte? Abyste se za chvíli nedivil...

18 3
možnosti
LC

navrhuji nespokojencům založení nové politické strany se sloganem " Hulením k prosperitě ",nebo " Nejsme jako oni, my kouříme " Nebo, máme holé ruce a žváro v puse"

a nebo přimknutí se ke straně pana Fialy ODS, která jediná v tom augiášově chlívě , myslí na utlačovanou menšinu ,kuřáky i kuřačky;-D

8 9
možnosti
AK

Děkuji, k témuž závěru jsem došel i bez vás a jsem velmi rád, že se u volebních urny nepotkáme s lístkem ODS v ruce. Opak by mě pravděpodobně přiměl volbu přehodnotit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.