Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M78i68l44a44n 89K39e47s61l

28. 10. 2016 14:26

Příští vládní koalice bude ve stejném složení v jakém dnes jde oslavovat státní svátek.ANO,ČSSD a KSČM.Možná,že vezmou někoho k sobě pro jištění.Toto složení vlády zaručuje,že prezidentem bude opět Zeman.Takže Zemana,Babiše,Paroubka.Komunisté si zatím ještě neuvědomili,co je čeká.

0 0
možnosti
TP

T17o50m92á32š 84P39í46c95l

19. 10. 2016 10:25

Jedna z nejlepších analýz. Četl jsem takové, kde jsem kroutil hlavou, četl jsem i takové, kde jsem si ťukal na čelo. Bylo i pár těch, u kterých jsem přikyvoval. Tato, ač nesouhlasím úplně se vším, mě donutila přemýšlet. Karma.

1 0
možnosti
Foto

Když vidím reálný zisk středopravé ODS a Svobodných, tak jsem přesvědčen, že v rámci lidí, co jdou volit je pravicově orientovaných maximálně tak 10%. V česku panuje socialismus, většina lidí chce vyšší dávky, dotace, výhody, apod. Rv

1 0
možnosti
MS

Pane Zálom klobouk dolů a karmaR^ Bohužel je naprostá tragédie,když se ti "intelektuálové"-kteří jsou schopni přesunout výhybku-staví do ukřivděných rolí katolických buzen,chlastaje vodku v ubohé prezidentské kampani,nebo "intelektuálové",kteří bojují proti náboženské nenávisti vyléváním spermatu v kostele,další "intelektuálové",co školí "neintelektuální veřejnost" z plebejství lokajského a svobodného a druhým dechem zamlčují podepsání s KSČ,kvůli studiu.Nemůžu se potom divit,že se pojem "intelektuální elita,pracující inteligence, intelekt"devalvoval na úroveň společensky nedůvěryhodnou,neslučitelnou s tím,co většinová "neintelektuální" společnost považuje za normu.

1 0
možnosti
Foto

Tento stát potřebuje novou ústavu, odpovídající potřebám dnešní doby, a definování strategického směřování svého vývoje. Musí to být ústava - společenská smlouva, sválená celostátním referendem.

Všechny jiné, bezkoncepční cestičky jsou slepé.

2 1
možnosti
JR

J94a82n 69R74á61ž

18. 10. 2016 16:42

MUDr. Hvížďala někde řekl, že politiku na úrovni, do které se dnes dostala, mohou aktivně dělat jen narcističtí psychopati, tedy lidé s antisociální (dissocialní) poruchou osobnosti . Považuji to za naprosto přesnou diagnózu, která se stal standardem pro vstup do vrcholné politiky v Česku..

Následkem pak je, že dnes českým politikům kraluje, nemá cenu zastírat, že tomu tak není, člověk , který trpí vyšší formou dissociálního chování, jehož bezcharakterní jednání postrádající jakoukoliv autokontrolu a sociální empatii, zaskočilo i tak zkušeného politika, jakým je Kalousek.

Zatím nikdo nemá účinný recept na to, aby do politiky vstoupili lidé, jejichž vzorce chování mají charakteristické rysy normální osobnosti. A že by toho byla schopna nějaká nová intelektuální elita, velmi silně pochybuji!

2 0
možnosti
BO

Mýlíte se. Ty voliče vážně neseberou komunisté. Ale nějaký ještě silnější vůdce než je A. Babiš. Možná ještě dnes ani neuvažuje o vstupu na scénu... Ono i kdyby komunisté dostali přes 30%, nestalo by se nic. Tohle není revoluční strana Gottwaldů, ale normalizační strana Jakešů. Kdyby vyhráli volby, koukali by na sebe, co vlastně mají dělat. Žádný pokyn ani tank z Moskvy nepřijde.

0 0
možnosti
TP

T44o55m78á22š 27P33í92c16l

19. 10. 2016 10:29

V podstatě by šlo o levicovou stranu s výstřelky směrem k minulosti, která je však o něco méně neomarxistická než ČSSD. Otázkou, která by ještě před časem byla kacířská, je, kdo je menší zlo? Nemyslím si, že by ti zčásti nostalgičtí soudruzi byli natěšeni na tvorbu nových 50. let.

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.