Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč vy svobodní jste tak odtrženi od reálných možností a potřeb tohoto státu? Vaše postoje jsou vyloženě destruktivní, bez toho, abyste nabídli opravdu reálné řešení. A znovu opakuji, destrukce není přijatelné řešení.

0 1
možnosti
VS

Rozhlédl jste alespoň jednou nedávno kolem sebe? Copak nevidíte, jak se naše země, totálně zbídačená komunismem, nějakým jakžtakž pozitivním směrem rozvíjela prvních sedm let po "revoluci" a cca od roku 1998 přešlapuje na místě?

Proboha, vždyť už je více jak čtvrtstoletí po "revoluci"!! a stačí přeskočit jen JEDINÉ hranice směrem na západ (do Německa, Rakouska) a cítí se se tam člověk jak Alenka v říši divů!! - životní úroveň neskutečně o mnoho vyšší.

Tak co proboha chcete na současném českém státě, který tak neuvěřitelně potlačuje jakýkoliv rozvoj, ponechat?

1 0
možnosti
PB

..... tak dlouhodobej trend tady máme víc jak dekádu,- ale vono to někde dřív nebo později praskne a potem z teho bude pěknej cirkus V!

2 0
možnosti
VV

Zejo, opet vypukne Cesko- Slovenska valka o podunaji. jeste to nekde mam na petipalcovy diskete.

0 2
možnosti
MK

Proti Hoferovi se spojili úplně všichni a vyhráli 50,3:49,7. To je naprostá pravda.

Logicky mi z toho vychází, že vítěz bude v dalším období popularitu ztrácet (zvláště proto, protože pro značnou část voličů byl pouhou negativní volbou) a poražený získávat. V příštích volbách tak mohou Svobodní získat nadpoloviční většinu a pak už se s nikým mazat nebudou. Nechtěl bych být v kůži jejich dnešních protivníků.

6 0
možnosti
MD

Vypada to tak, ze veci jsou takove, jak je popisujete. Dobry clanek.

8 0
možnosti
VV

No tak jste si prihral polivcicku vasi strany. Doufam, ze vetsina Cechu je tak inteligentnich, ze vase strana zmizi v propadlisti dejin stejne jako sladkovci s podobnymi myslenkami.

1 19
možnosti
Foto

Také se děsím toho, že by Svobodní vstoupili do parlamentu a začali tam prosazovat pravicovou politiku. Tohle by opravdu mohlo hodně oddálit nevyhnutelný kolaps státu, který nás stejně čeká.

4 4
možnosti
Foto

Ono je jaksi rozdíl kritizovat EU a chtít ji rovnou rozpustit. Asi těžko můžete tvrdit, že všichni Hoferovi voliči jsou pro vystoupení Rakouska z Unie.

4 0
možnosti
PK

P76a56v14e71l 36K55r33á20l

24. 5. 2016 16:31

Dlouhý,a hloupost,jednotná Evropa je jediná záruka bezpečnosti pro celou Evropu,a už vůbec nebudu mluvit o tom,o kolik pracovních míst by jsme přišli,ale to tady pana svobodného nebude zajímat,hlavně když jejich šéf loká z bruselského cecku plnými doušky a přitom tam vůbec není,vrchol pokrytectvíRv

3 18
možnosti
LJ

Už není zárukou bezpečnosti, stačí jak si chrání vnější hranice. Takhle se nikdy normální stát nechová.

6 0
možnosti
KC

Dny EU v této podobě jsou bezesporu sečteny. Nad prodlužováním agónie ještě jásají už jen Sobotkové, Dienstbierové, Pelikáni nebo Stropničtí. Právě na takové záškodníky si musíme při nejbližších volbách dát pozor, oni už nereprezentují nic jiného než zbabraný včerejšek EU a sami sebe.

22 1
možnosti
IB

I29v75o 64B16o77u32š70e

24. 5. 2016 17:20

On vůbec celý ten západní svět je v agonii. To jsem slýchával už od dětství. A to je už fakt hodně dlouho.....;-D

4 0
možnosti
AK

A90n24d18r53e56j 52K90r94á53l

24. 5. 2016 15:56

Je to jasne. EU je vlastne takovy princip letadla.. Lokalni politici musi doufat, ze EU vydrzi tak dlouho, aby se mohli podivat na stary kolena jeste aspon na chvilku do Brusele a nasat trochu z ceciku.

0 1
možnosti
JC

To je moc dobrý článek.

Tentokrát jste zjevně vystoupil z vlastního stínu.

R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.