Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

A co jste si myslel ze se stane kdyz Ceska Republika vstoupila do EU?

Sorry ale lidi jsou tak najivni. Podivejte se na mapu vy myslite ze Ceska Republika ma nejaky hlas v EU parlamentu?

Jedine co Cesko zachrani bude kdyz bude Cesko jednat dohromady ze spojenci z Visegradu jinou alternativu nevidim.

7 0
možnosti
Foto

A kolik nás to opuštění EU bude stát? A to jak v krátkodobém, tak i dlouhodobém horizontu. Kolik nás stála železná opona? Jak velkou armádu budeme muset živit? Připomínám, že Švýcarsko má v tomto ohledu opravdu hodně velké výdaje. Kolik nás příjdou celníci, odliv kapitálu atd.

0 7
možnosti
MK

Rozhodně nás to bude stát mnohem méně, než když v Unii zůstaneme. A říkám to s plným vědomím toho, že nám Unie ten odchod pěkně osladí a zkomplikuje.

9 0
možnosti
MP

Pane Zálome, ode mě Karma. Nicméně podobných článků jsem už četl nespočet, podobně i slyšel různých názorů tohoto typu, ale politická mašina jako těžký buldozer hrne svou představu a všechny i všechno, co se jí postaví do cesty, rozdrtí! Proto je třeba zastavit buldozer. Jako jediné ještě mírové řešení vidím volby, které jsou zatím, bohužel, příliš daleko. Pokud toto nepomůže, pak už zbývá jen AK!

7 0
možnosti
Foto

R^ Uvidíme, jak se k tomu vyjádří jednotlivé státy EU, resp. jaký bude jejich postup. Co se týká nás, mělo by to být i v souladu s V4. Jsem zvědav, jak např. zareaguje G.B. Výsledkem by mohla být naopak i tvrdě nastoupená rekonstrukce celé EU. A ta je více, než žádoucí. Nikoli ovšem její zrušení.

5 0
možnosti
MK

Také jsem kdysi věřil na Mikuláše a Ježíška. Přesně do této kategorie patří i Váš názor. Nemyslím si, že je až tak špatný. Jedinou jeho nevýhodou je jeho nesplnitelnost.

3 2
možnosti
BM

Co na to slečna Dusilová a pan Koller? Nebudeme nakonec ten východ potřebovat?

6 0
možnosti
MP

Těch se to nedotkne! Jsou to nemyslící hlupáci!

7 1
možnosti
MO

Chce to nevolit eurohujery. Je třeba mít politickou reprezentaci, která má koule na to se bruselským nesmyslům postavit. Takové politiky mají třeba Maďaři nebo Poláci. A Brusel ignorovat a poslat do háje. Co nám můžou? Kolik má Evropská komise divizí?

16 0
možnosti
MP

Ano, souhlasím! Proto volím SPD a cinknutým volebním odhadům nebudu věnovat žádnou pozornost!

1 1
možnosti
JZ

Jo. Ale klid, vždyť ono to udělat nejde. Asi jako kdyby odhlasovali, že za rok postaví observatoř na Marsu...

3 0
možnosti
TG

Tím si tedy nejsem jistý..! Bylo by velkou chybou podceňovat bruselské totalitní postupy. A to je pouhý začátek...!

10 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.